Adviseurs platform

Caseload manager Coaches en adviseurs kunnen via het berichtensysteem chatten met hun deelnemers en ook documenten delen en bijvoorbeeld opdrachten klaarzetten. Dit kan ook met meerdere coaches die dezelfde deelnemer begeleiden. Chatfunctie Coaches en adviseurs […]

Caseload manager

Coaches en adviseurs kunnen via het berichtensysteem chatten met hun deelnemers en ook documenten delen en bijvoorbeeld opdrachten klaarzetten. Dit kan ook met meerdere coaches die dezelfde deelnemer begeleiden.


Chatfunctie

Coaches en adviseurs kunnen via het berichtensysteem chatten met hun deelnemers, documenten delen en bijvoorbeeld opdrachten klaarzetten.


Agenda tool (planning)

Het is mogelijk om afspraken in te plannen via het Johan.nl. Dit kan bijvoorbeeld worden toegepast bij het maken van afspraken voor health checks of coachinggesprekken.


Verslaglegging

Coaches en adviseurs kunnen adviezen, verslagen en documenten toevoegen aan de kluis van de deelnemer als ze door de deelnemer hiervoor gemachtigd zijn. Met slimme adviezen en verslagen genereer je geanonimiseerde managementinformatie.


Workflow-builder

Creeër en beheer programma’s en trajecten. In Johan.nl kunt u alle processen kwijt en biedt je deelnemers én jezelf een compleet overzicht van lopende en afgeronde activiteiten.