TNO - Verbinden & versterken

TNO heeft als missie om mensen en kennis te verbinden en om innovaties te creëren die het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Al vele jaren werken wij samen met Johan.nl als software provider, om ervoor te zorgen dat wetenschappelijk gevalideerde instrumenten zoals de Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX) op een betrouwbare manier de markt bereiken!

"Al vele jaren werken wij samen
met Johan als software provider"

TNO: Verbinden en versterken
...

Sturing op vitaliteit en gezondheid

Sturing op vitaliteit en gezondheid begint met inzicht. En dat is waar Aon meerwaarde levert. Hiervoor is het Vitaliteits- & Inzetbaarheids-Platform ontwikkeld. Dit platform brengt door middel van gerichte vragen de HR risico’s en knelpunten bij organisaties in kaart. We voorzien medewerkers van gerichte informatie, bieden instrumenten en maatwerkprogramma’s waarmee zij zelf kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

"Met Johan hebben wij een samenwerkingspartner gevonden die ons ondersteunt bij het beheer en de ontwikkeling van het Vitaliteits- & InzetbaarheidsPlatform (VIP)"

Duurzame inzetbaarheid met Simple Check

Preventief Medisch Onderzoek

SimpleCheck voert medische gezondheidschecks uit. Dit doen ze met een geavanceerde bus op locatie met een professioneel team. Dit team verwerkt dagelijks veel data op een veilig AVG-proof wijze.

"Al meer dan 4 jaar maken wij dagelijks naar grote tevredenheid gebruik van Johan"

...

TNO: Gevalideerde vragenlijsten en onderzoek

Als intituut stelt TNO enkele gevalideerde vragenlijsten beschikbaar voor het gebruik op Johan. Deze vragenlijsten worden ingezet om bijvoorbeeld stress of werkbeleving te meten. Zo krijg je goed zicht op je organisatie en medewerkers.

"TNO is vanaf dag 1 actief op het Johan platform en vormt goede technische ondersteuning voor nu en in de toekomst."

"Eerst deden wij bij Simplecheck zelf de softwareontwikkeling. Hier lag niet onze kracht. Door het inzetten van de software van Johan kunnen wij ons volledig richten op waar we goed in zijn én maken we gebruik van veilige gecertificeerde software."

Lisa Meddens
Simple Check

"TNO heeft als missie om mensen en kennis te verbinden en om innovaties te creëren die het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Al vele jaren werken wij samen met Johan BV als software provider, om ervoor te zorgen dat wetenschappelijk gevalideerde instrumenten zoals de Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX) op een betrouwbare manier de markt bereiken!"

Linda Koopmans
TNO
Direct aan de slag

Benieuwd wat Johan.nl voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden van Johan.nl en wat dat jouw organisatie kan bieden.

Informatie aanvragen
wave