Contact Website

Adres

Van den Vondellaan 78 1985 BD Driehuis

GPS

52.4444721, 4.6387879

Organisatiegrootte

100-500 medewerkers

Kvk

34369441


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Coaching Nederland

Coaching Nederland helpt sinds 1993 organisaties meer uit hun medewerkers en teams te halen. Dit doen we met behulp van een landelijk netwerk van professionele coaches en andere experts. Deze staan 24/7 klaar om, ondersteund door een online platform voor persoonlijkeontwikkeling, er samen met de werkgever voor te zorgen dat medewerkers met zo veel mogelijk plezier zo effectief mogelijk blijven functioneren.

Coaching Nederland staat garant voor een hoge kwaliteit van dienstverlening, meetbaarheid van resultaten en een ongekende service. Wij zijn pas happy als zowel onze opdrachtgever als het team of de medewerker in kwestie dat is.

Onze bijdrage aan duurzame inzetbaarheid
Coaching Nederland is aangesloten bij het NPDI omdat wij een bijdrage leveren aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers in organisaties. Met name door ervoor hen te zijn op die momenten dat het even niet mee zit en het functioneren van een medewerker of team zo snel mogelijk weer op de rit moet komen. Maar ook denken we, samen met onze zakelijke relaties, na hoe medewerkers en teams blijvend goed kunnen functioneren en daar in kunnen groeien. Vervolgens helpen wij de gekozen strategie, met behulp van experts, te implementeren.


Coaching

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan