Contact Website

Adres

placeholder straat 1 1234aa placeholder stad

Telefoon

Organisatiegrootte

0-10 medewerkers

Kvk

67956475


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

SmartLife Academy

Wij zijn SmartLife Academy en specialist in hoe het gedrag van mensen zich verhoudt tot digitale technologie.

Het digitale tijdperk is pas net begonnen. De toepassingen die we de afgelopen 10 jaar gezien hebben, staan in schril contrast met de ontwikkelingen die we de komende 5 jaar zullen gaan zien. We zullen ons in onze werk- en privéomgeving met de ‘snelheid van het licht’ aan moeten blijven passen.

In onze multitask- en ‘altijd-aan’ cultuur is het voor medewerkers niet makkelijk om geconcentreerd aan het werk te zijn. We switchen onze aandacht continue tussen de notificaties van onze smartphone, het lezen en beantwoorden van binnenkomende mails en even snel een telefoontje beantwoorden. Onbewust gebruik van digitale technologie gaat zo ten koste van focus, efficiëntie en werkplezier. Dit onbewuste gedrag verhoogt de werkstress en zorgt ervoor dat medewerkers niet functioneren in hun ‘zone of genius’.

Wanneer zij weten waarom en hoe digitale technologie hun gedrag beïnvloedt, wordt het makkelijker om vanuit intrinsieke motivatie een Gezonde Digitale Leefstijl aan te meten. Hierdoor gaan ze hun devices weer gebruiken zoals ze
bedoeld zijn; als tool, als ondersteunende technologie, en niet als een opdringerig dopamine pompje dat continu hun aandacht afleidt en een steeds groter gedeelte van het gedrag en daarmee hun leven bepaalt.

Met onze interactieve programma’s realiseren we vanuit intrinsieke motivatie een Gezonde Digitale Leefstijl. Medewerkers worden vitaler, productiever, creatiever én voelen zich gelukkiger. Ze ervaren minder werkstress wat leidt tot
een dalend ziekteverzuim én er komt ruimte voor een andere sociale omgang op de werkvloer. Het Slimme Werken zorgt ervoor dat we met minder energie meer werk verzetten.

 


Coaching

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan