Johan

Dienstverleners

JOHAN-platform voor dienstverleners

Op het JOHAN-platform werk je samen met werkgevers, contentleveranciers, andere dienstverleners, kennisinstituten en onderwijsinstellingen aan de vitaliteit, ontwikkeling en loopbaan van (werkend) Nederland. Je beschikt over een compleet digitaal platform dat je zelf naar eigen inzicht kunt inrichten met je eigen content (artikelen, video’s, websites, etc.), producten & diensten en instrumenten (vragenlijsten, e-programma’s, etc.).

Je beschikt vervolgens over verschillende mogelijkheden om het door jou ingerichte platform en/of jouw producten, diensten en instrumenten aan te bieden aan de markt:

Etalage
Gebruikersplatform
Instrumenten & tools

Johan

Etalage

Kosteloos je eigen producten publiceren

Binnen de JOHAN-winkel profileer je jouw producten via je eigen etalage (publieke profiel) of stel je jouw producten beschikbaar voor samenwerkingspartners of klanten. Jouw samenwerkingspartners of klanten kunnen jouw producten in hun etalage tonen of via hun gebruiken.

  • Eigen producten kosteloos publiceren
  • Mogelijkheid tot wederverkopen van producten
Meer over de etalage

Johan

Gebruikersplatform

Al je dienstverleners in een portal

Je kunt voor jouw klanten een gebruikersplatform op maat inrichten met de voor de betreffende klant aangeboden content, producten en instrumenten. Het is in te richten als winkel, kennisplatform, inspiratieplein, opleidingsplatform, functiebank en biedt tevens mogelijkheden om te communiceren met en naar uw gebruikers.

  • Slimme managementinformatie
  • Toegang tot de marktplaatsen van dienstverleners
  • Meten van voortgang en effecten
Informatie voor werkgevers

Johan

Instrumenten & tools

Makkelijk en veilig je klanten beheren

Met de functionaliteiten van het JOHAN-platform kun je instrumenten en tools inrichten voor onder andere onderzoek, coaching en begeleiding. Je kunt jouw eigen instrumenten en tools ontwikkelen en/of gebruik maken van ‘gevalideerde’ instrumenten & programma’s van leveranciers (o.a. TNO, Blik op Werk, FitzMe, Thp2).

  • Uitgebreid pakket aan gevalideerde onderzoeksinstrumenten
  • Ontsluiten en beheren eigen content en aanbod aan interventie
Meer over Intrumenten & Tools

Meer informatie?

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken met een van onze adviseurs om de mogelijkheden van JOHAN voor jouw organisatie te bespreken?

Afspraak maken