Johan

Ons Verhaal

Over Johan B.V.

We worden met z'n allen steeds ouder en werken daardoor langer door, duurzame inzetbaarheid gaat over de vraag hoe we dat zo gezond mogelijk doen. Johan werkt met werknemers, werkgevers, dienstverleners en wetenschappelijke instituten samen aan duurzame inzetbaarheid. Met behoud van privacy, in een veilige omgeving, om zo innovatie en gezondheid te bevorderen.Duurzame samenwerking

JOHAN B.V. is opgericht op 30 november 2016, voortkomend uit een samenwerkingsverband tussen TNO, Stichting Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid en WerkVanNu. JOHAN is er in geslaagd om kennis en technologie bij elkaar te brengen door de eindgebruiker centraal te stellen en data en contacten met elkaar te verbinden. Hierdoor is een digitaal ecosysteem ontstaan. In dit ecosysteem komen medewerkers, werkgevers, brancheorganisaties, contentleveranciers, dienstverleners, kennisinstituten en onderwijsinstellingen samen om te werken aan duurzame inzetbaarheid.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken met een van onze adviseurs om de mogelijkheden van JOHAN voor jouw organisatie te bespreken?

Afspraak maken