MAAK JE BEDRIJFSPROFIEL COMPLEET

Informatie aanleveren

Via onderstaand formulier verzoeken wij informatie aan te leveren voor het compleet maken van je bedrijfsprofiel. Vul alles met aandacht en zo zorgvuldig mogelijk in, hiermee zorg je namelijk voor een zo optimaal mogelijk ingericht bedrijfsprofiel op de marktplaats.

Heb je vragen? Contact ons.

INFORMATIE AANLEVEREN

Vul onderstaand formulier in

Vul onderstaand formulier in om je bedrijfsprofiel compleet te maken. Het is belangrijk om de (contact) gegevens van je organisatie in te vullen.


  Geef aan binnen welke categorieën je organisatie actief is:


  Upload het logo van je organisatie (max 5MB)


  Upload een foto voor in de header (max 5MB) (zie voorbeeld profiel)


  Promoot je bedrijf

  Ben je actief op social media? Vul hier de links in naar de social media accounts van je organisatie. Ook kan je hier een video url van je bedrijfsvideo invullen.


  Johan.nl is leverancier van innovatieve software voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Door slimme software in te zetten bouw je eenvoudig je gezondheid of vitaliteits-programma digitaal, volledig AVG-proof en volledig meetbaar.

  Zo ontstaat er de mogelijkheid om integraal een oplossing te bieden voor duurzame inzetbaarheid en daarbij ook nog te meten wat wel en niet werkt. Hierdoor kan je een effectief en kosten efficient beleid opstellen.

  Meer over Johan.nl

  Privacy

  Privacy is het belangrijkste kernpunt van Johan. Dit houdt in dat de privacy van deelnemers en gebruikers altijd gewaarborgd is.

  Duurzaam

  Met Johan heb je een duurzame partner op het gebied van innovatie en techniek. Daarnaast zijn er al vele duurzame samenwerkingen ontstaan.

  Slim

  Slimme software op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit kan worden ingezet. Digitaliseer je werkprocessen eenvoudig.

  Samen

  Het netwerk van Johan partners is het grootste netwerk van Nederland voor duurzame inzetbaarheid. Sluit je aan!