Data

Analytics meten, proces en gebruik Met Johan.nl is het mogelijk om van (onderzoeks)resultaten, activiteiten en keuzes van gebruikers geanonimiseerde managementinformatie op te vragen binnen projecten en workflows. Data-export (JSON bestand) kan direct ingelezen worden in […]

Analytics meten, proces en gebruik

Met Johan.nl is het mogelijk om van (onderzoeks)resultaten, activiteiten en keuzes van gebruikers geanonimiseerde managementinformatie op te vragen binnen projecten en workflows. Data-export (JSON bestand) kan direct ingelezen worden in analytics-tools, zoals Microsoft Power BI of Tableaux. Filters zijn beschikbaar voor tags zoals afdelingen of functiegroep en metingen (bv. alle deelnemers met ongunstige score op werkvermogen).


Business administratie

Je bouwt een eigen projectadministratie op met gegevens als aantal genodigden en deelnemers, aangeschafte producten en groepsresultaten.


Participatie

Johan.nl kan inzicht verschaffen in de participatie van deelnemers. Zo kun je zien wat de deelname aan een onderzoek is maar ook welke interventies er zijn gekozen of wat de evaluatie van een traject heeft opgeleverd. Afhankelijk van de informatie waarover je wilt beschikken.