SLIMME SOFTWARE

Doelgericht, informatief, inspirerend… Bepaal het zelf!

  • Online landingsplek voor activiteiten
  • Breng belangrijke thema’s onder de aandacht bij medewerkers
  • Data van aangevraagde interventies komt in dashboard beschikbaar voor de organisatie
API-based software

Optimaliseer je werkproces met de flexibele integratiemogelijkheden

De software van Johan.nl is op een unieke manier ontwikkeld, met een krachtige API als fundament. Deze benadering stelt ons in staat om een zeer flexibele en schaalbare oplossing te bieden.

Met onze API kun je moeiteloos verbindingen maken met verschillende systemen, waardoor je de software van Johan.nl naadloos kunt integreren in jouw werkproces. Of het nu gaat om het synchroniseren van gegevens, het automatiseren van taken of het stroomlijnen van workflows, onze software biedt de mogelijkheden die je nodig hebt om efficiënt te werken en je bedrijfsdoelen te bereiken.

UITLEG OVER JOHAN.NL

Hoe werkt het?

Optimaliseer jouw HR-beleid met ons veelzijdige platform. Activeer, stimuleer en inspireer je medewerkers via geïntegreerde interventies en houd duurzame inzetbaarheid in balans met realtime stuurinformatie.

Het platform kan via Johan gecombineerd worden toegepast met bijvoorbeeld onderzoek, coaching of andere interventies en kan continu worden geactualiseerd met nieuwsberichten, blogs of themacampagnes.

Bekijk hier alle mogelijkheden en functies van het platform van Johan.nl.

Direct aan de slag

Benieuwd wat Johan.nl voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden van Johan.nl en wat dat jouw organisatie kan bieden.

Informatie aanvragen
wave