MEDEWERKERS VITALER MET DI

Makkelijk draagvlak ontwikkelen voor DI

Merk je ook dat het vinden van draagvlak voor DI lastig is? Ontbreekt begeleiding of ondervind je tijdgebrek? Het in beweging brengen van leidinggevende en medewerkers hoeft gelukkig niet moeilijk te zijn. Houdt het praktisch, daar begint het mee.

Wij leggen uit hoe!

DI PRAKTISCH HOUDEN

Wat kun je bereiken met Duurzame inzetbaarheid?

Als organisatie wil je volledig inzicht in de inzetbaarheid van je medewerkers. Dit moet veilig en vooral makkelijk kunnen.

  • Vragenlijsten inzetten die voor iedereen te begrijpen zijn
  • Vitaliteit tastbaar maken door medewerker een persoonlijk scoreprofiel te geven
  • Inzetbaarheid analyseren door data geanonimiseerd te rapporteren op groepsniveau

Dat is waar Duurzame Inzetbaarheid het verschil maakt. Het geeft draagkracht voor ontwikkeling van iedere waardevolle medewerker, alsmede de organisatie. Nieuwsgierig geworden hoe Johan dat doet?

HET LEGGEN VAN VERBANDEN

Een compleet beeld van de vitaliteit van jouw personeel

Verbanden leggen is een vaak genoemde uitdaging. Met Johan kun je eenvoudig groepsresultaten van personeel verbinden aan andere databronnen. Koppel bijvoorbeeld verzuimgegevens met medewerkerstevredenheid en krijg meer inzicht in belangrijke oorzaken van verzuim.

Wist je dat er tot wel 41.000,- te besparen valt (daling ziekteverzuim van 1%) en 95.000,- omzettoename realiseerbaar is (productiviteitsgroei van 1%)? Dat zijn de winsten voor een bedrijf van 100 medewerkers volgens het Manifest Duurzame Inzetbaarheid.

SOFTWARE VOOR GEZONDERE ORGANISATIE

Voordelen van Duurzame Inzetbaarheid software

De duurzame inzetbaarheid software van Johan.nl geeft jou de mogelijkheid om je beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid eenvoudig vorm te geven. De eerste mogelijkheid in de Benelux voor degelijk en integraal DI-beleid.

  • Een toegankelijk en en veilig dashboard voor medewerkers
  • Gepersonaliseerde interventie-aanbod en trends
  • Realtime inzage in data & beheer voor werkgevers
  • Direct toegang tot 400+ partners
  • En nog veel meer
VOORDELEN VAN JOHAN.NL

Wat levert een DI-beleid nou op?

Bescherming gegevens

Medewerkers kunnen zichzelf registreren en invullen wat zij nodig vinden. Groepsresultaten zijn geanonimiseerd. Wij hechten veel waarde aan privacy.

Tijdsbesparing

Door onze slimme software in te zetten is het eenvoudig om een goed duurzame inzetbaarheid beleid te voeren. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Flexibiliteit

Het platform van Johan.nl kan flexibel ingericht worden doormiddel van widgets. Hiermee creëer je je eigen inrichting.

Integratie & API

De gegevens koppelen met andere HR-systemen? Geen probleem! Wij bieden een uitgebreide API beschikbaar.

Betrokkenheid

Personeel dat vitaal en gemotiveerd is meer betrokken bij je organisatie. Dit geeft betere resultaten zorg voor een efficiënte organisatie.

Maatwerk

Cruciaal en onontkoombaar als het gaat om de leer- en ontwikkelbehoefte van personeel. Bied je personeel aan wat zij nodig hebben.

TNO – VERBINDEN & VERSTERKEN

“Al vele jaren werken wij samen met Johan als software provider”

Bekijk deze case

STURING OP VITALITEIT EN GEZONDHEID

“Met Johan hebben wij een samenwerkingspartner gevonden die ons ondersteunt bij het beheer en de ontwikkeling van het Vitaliteits- & InzetbaarheidsPlatform (VIP)”

Bekijk deze case
STARTEN MET DUURZAME INZETBAARHEID

Duurzame inzetbaarheid voor vitalere medewerkers

Wil je van een expert horen wat duurzame inzetbaarheid is en hoe Johan.nl daarbij kan helpen? Vraag dan een adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden binnen jouw organisatie.

Direct aan de slag

Benieuwd wat Johan.nl voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden van Johan.nl en wat dat jouw organisatie kan bieden.

Informatie aanvragen
wave