TNO - VERBINDEN & VERSTERKEN

TNO heeft als missie om mensen en kennis te verbinden en om innovaties te creëren die het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Al vele jaren werken wij samen met Johan.nl als software provider, om ervoor te zorgen dat wetenschappelijk gevalideerde instrumenten zoals de Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX) op een betrouwbare manier de markt bereiken!

"Al vele jaren werken wij samen met Johan als software provider"

Bekijk deze case

STURING OP VITALITEIT EN GEZONDHEID

Sturing op vitaliteit en gezondheid begint met inzicht. En dat is waar Aon meerwaarde levert. Hiervoor is het Vitaliteits- & Inzetbaarheids-Platform ontwikkeld. Dit platform brengt door middel van gerichte vragen de HR risico’s en knelpunten bij organisaties in kaart. We voorzien medewerkers van gerichte informatie, bieden instrumenten en maatwerkprogramma’s waarmee zij zelf kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

"Met Johan hebben wij een samenwerkingspartner gevonden die ons ondersteunt bij het beheer en de ontwikkeling van het Vitaliteits- & InzetbaarheidsPlatform (VIP)"

Bekijk deze case

Simple Check

SimpleCheck voert medische gezondheidschecks uit. Dit doen ze met een geavanceerde bus op locatie met een professioneel team. Dit team verwerkt dagelijks veel data op een veilig AVG-proof wijze.

PREVENTIEF MEDISCH ONDERZOEK

Bekijk deze case