Het grootste netwerk voor duurzame inzetbaarheid

Johan.nl is naast leverancier van slimme software het grootste netwerk van partners in de di-wereld. Sluit je aan en werk samen aan duurzame inzetbaarheid.

UITLEG OVER JOHAN.NL

Software inzetten voor je dienstverlening

Johan.nl biedt werkgevers één centrale plek voor het aanbieden van interventies en programma’s. Dienstverleners kunnen door het gebruik van de software van Johan.nl hun dienstverlening digitaliseren, automatiseren en gelijk aanbieden aan de werkgevers.

SLIMME SOFTWARE

Controle op het gehele traject

Met innovatieve technische oplossing maakt Johan.nl jouw interventie programma’s, vragenlijsten of andere dienstverlening digitaal en veilig. Met Johan.nl heb je één slimme oplossing voor het aanbieden van je dienstverlening.

METEN IS WETEN

Data analyse met een slim dashboard

De data van het onderzoek komt beschikbaar in het analytics dashboard. Het is vervolgens mogelijk om vergelijkingen te maken tussen groepen (bv. afdeling, leeftijd, functie) en kruisverbanden te leggen tussen de verschillende uitkomsten uit de vragenlijst(en) en fysieke metingen.

Succesvol in de DI-markt

Vele PMO bedrijven zetten actief de Johan software in voor hun dienstverlening.
Hieronder een overzicht van de software van Johan.nl in cijfers.

+70%
Eén centrale plek

Met Johan.nl biedt je één centrale en veilig plek voor je medewerkers als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Eén prachtig wellbeing portaal.

80%
Blijvende verandering

Het grootste deel van de deelnemers ervaart blijvende verbeteringen te hebben doorgevoerd in hun werk en (privé)leven door de gepersonaliseerde interventies.

+400
Grootste aanbod van partners

Door het ruime aanbod van di-partners kan jij binnen no-time je di-beleid vormgeven. Van coaches tot trainers, vragenlijsten, arbodiensten, psychologen, consultancybureaus en loopbaan begeleiding.

Direct aan de slag

Benieuwd wat Johan.nl voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden van Johan.nl en wat dat jouw organisatie kan bieden.

Informatie aanvragen
wave