Duurzame inzetbaarheid gaat o.a. over gezondheid & vitaliteit. Met Johan.nl bieden wij werkgevers een centraal platform voor duurzame inzetbaarheid. Voor dienstverleners hebben wij slimme software die helpt bij het uitvoeren en automatiseren van dienstverlening en geven inzicht door middel van uitgebreide analyse tools.

JOHAN.NL VOOR HR

Optimale software voor HR-medewerkers

HR-medewerkers geven het di-beleid vorm met de slimme software van Johan.nl. Dus geen losse excelsheets of andere deeloplossingen meer, maar één centrale plek!

WAT IS JOHAN.NL?

Antwoord op belangrijke vragen over Johan

Onafhankelijke marktplaats

Johan.nl is een onafhankelijke marktplaats waar kennisinstituten en dienstverleners hun content, interventies en instrumenten in opnemen en doorontwikkelen. De verschillende partners beheren hun eigen marktplaats op thema’s, als gezondheid, werkvermogen, motivatie, werkstress en psychosociale arbeidsbelasting, arbo, vakmanschap en leiderschap. Wil je weten wat de samenwerkingsmogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Makkelijk & veilig samenwerken

We maken het voor dienstverleners makkelijker om te voldoen aan de wettelijke kaders voor privacy & veiligheidswaarborging. Johan.nl is gecertificeerd op de ISO 27001 norm voor het continu managen van risico’s. Allerlei technische maatregelen zijn getroffen om de privacy en beveiliging te regelen, zoals dubbele authentificatie (LoA3), logische toegang voor elke gebruiker, gescheiden opslag van data, encryptie van data en privacy by design principes. Vragen over ons privacybeleid? Meer informatie over privacy.

Transparantie & kwaliteitsborging

NPDI en TNO ontwikkelen een kwaliteitssysteem om de kwaliteit van instrumenten, interventies en adviseurs te waarborgen. Partners, zoals adviesbureaus, arbodiensten, uitzendbureaus, gaan participeren in het kwaliteitssysteem om zo continu te professionaliseren en innoveren.

API: integreren & ontsluiten

Het Johan.nl portal beschikt over een API. Hiermee is het mogelijk bestaande tools en applicaties in de markt makkelijk ontsluiten of integreren. Koppelingen met HR-informatiesystemen, verzuimsystemen, devices & sensordata via mobiel zijn daarmee bijvoorbeeld mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Direct aan de slag

Benieuwd wat Johan.nl voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden van Johan.nl en wat dat jouw organisatie kan bieden.

Informatie aanvragen
wave