Digitaliseer je interventie programma's

Duurzame inzetbaarheid gaat o.a. over gezondheid & vitaliteit. Met Johan.nl bieden wij slimme software die jou helpt bij het uitvoeren en automatiseren van je dienstverlening en geven je inzicht door middel van uitgebreide analyse tools.

CASE STUDIES OP JOHAN

Lees hoe onze partners Johan.nl inzetten in hun organisatie

Duurzame inzetbaarheid met Simple Check

Preventief Medisch Onderzoek

SimpleCheck voert medische gezondheidschecks uit. Dit doen ze met een geavanceerde bus op locatie met een professioneel team. Dit team verwerkt dagelijks veel data op een veilig AVG-proof wijze.

"Al meer dan 4 jaar maken wij dagelijks naar grote tevredenheid gebruik van Johan"

TNO - Verbinden & versterken

TNO heeft als missie om mensen en kennis te verbinden en om innovaties te creëren die het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Al vele jaren werken wij samen met Johan.nl als software provider, om ervoor te zorgen dat wetenschappelijk gevalideerde instrumenten zoals de Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX) op een betrouwbare manier de markt bereiken!

"Al vele jaren werken wij samen
met Johan als software provider"

TNO: Verbinden en versterken
WAT IS JOHAN?

Antwoord op belangrijke vragen over Johan

Onafhankelijke marktplaats

Johan.nl is een onafhankelijke marktplaats waar kennisinstituten en dienstverleners hun content, interventies en instrumenten in opnemen en doorontwikkelen. De verschillende partners beheren hun eigen marktplaats op thema's, als gezondheid, werkvermogen, motivatie, werkstress en psychosociale arbeidsbelasting, arbo, vakmanschap en leiderschap. Wil je weten wat de samenwerkingsmogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Makkelijk & veilig samenwerken

We maken het voor dienstverleners makkelijker om te voldoen aan de wettelijke kaders voor privacy & veiligheidswaarborging. Johan.nl is gecertificeerd op de ISO 27001 norm voor het continu managen van risico’s. Allerlei technische maatregelen zijn getroffen om de privacy en beveiliging te regelen, zoals dubbele authentificatie (LoA3), logische toegang voor elke gebruiker, gescheiden opslag van data, encryptie van data en privacy by design principes. Vragen over ons privacybeleid? Meer informatie over privacy.

Transparantie & kwaliteitsborging

NPDI en TNO ontwikkelen een kwaliteitssysteem om de kwaliteit van instrumenten, interventies en adviseurs te waarborgen. Partners, zoals adviesbureaus, arbodiensten, uitzendbureaus, gaan participeren in het kwaliteitssysteem om zo continu te professionaliseren en innoveren.

API: integreren & ontsluiten

Het Johan.nl portal beschikt over een API. Hiermee is het mogelijk bestaande tools en applicaties in de markt makkelijk ontsluiten of integreren. Koppelingen met HR-informatiesystemen, verzuimsystemen, devices & sensordata via mobiel zijn daarmee bijvoorbeeld mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Direct aan de slag

Benieuwd wat Johan.nl voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden van Johan.nl en wat dat jouw organisatie kan bieden.

Informatie aanvragen
wave