Het grootste netwerk voor duurzame inzetbaarheid

Johan.nl is naast leverancier van slimme software het grootste netwerk van partners in de di-wereld. Sluit je aan en werk samen aan duurzame inzetbaarheid.

UITLEG OVER JOHAN.NL

Software inzetten voor je dienstverlening

Johan.nl biedt werkgevers één centrale plek voor het aanbieden van interventies en programma's. Dienstverleners kunnen door het gebruik van de software van Johan.nl hun dienstverlening digitaliseren, automatiseren en gelijk aanbieden aan de werkgevers.

Informatie aanvragen
SLIMME SOFTWARE

Controle op het gehele traject

Met innovatieve technische oplossing maakt Johan.nl jouw interventie programma's, vragenlijsten of andere dienstverlening digitaal en veilig. Met Johan.nl heb je één slimme oplossing voor het aanbieden van je dienstverlening.

Direct aanmelden
METEN IS WETEN

Data analyse met een slim dashboard

De data van het onderzoek komt beschikbaar in het analytics dashboard. Het is vervolgens mogelijk om vergelijkingen te maken tussen groepen (bv. afdeling, leeftijd, functie) en kruisverbanden te leggen tussen de verschillende uitkomsten uit de vragenlijst(en) en fysieke metingen.

Informatie aanvragen

Succesvol in de DI-markt

Vele PMO bedrijven zetten actief de Johan software in voor hun dienstverlening.
Hieronder een overzicht van de software van Johan.nl in cijfers.

+70%
Verhoog deelname

Met proferssionele activeringscampagnes en ondersteuning stijgt het gemiddeld aantal deelnames tot wel meer dan 70%

80%
Blijvende verandering

80% van de gebruikers van een PMO geven aan blijvend verbeteringen te hebben doorgevoerd in hun leven door de aangeboden interventies.

7/10
Bewezen succesvol

7 van de 10 PMO organisaties zet de slimme software van Johan in. Stop met eigen ontwikkeling en sluit je aan bij het Johan netwerk.

Direct aan de slag met Johan.nl

Benieuwd wat Johan.nl voor jouw dientverlening kan betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden van Johan.nl en wat dat jouw dienstverlening kan betekenen.

Informatie aanvragen
wave