Een gezonde organisatie =
gelukkige medewerkers

Hoe zet jij duurzame inzetbaarheid in binnen je organisatie? Laat Johan je helpen met het eenvoudig implementeren van een DI-beleid voor jouw bedrijf.

SLIMME OPLOSSING

Een slimme én snelle oplossing

De software van Johan geeft jou de mogelijkheid om je duurzameinzetbaarheid beleid vorm te geven. Met de software van Johan heb je in no-time een mooi gevuld programma voor je medewerkers. Dit alles met de nieuwste techniek en AVG-proof. Dus geen Excellijsten meer.

Ontdek de mogelijkheden
JOHAN VOOR HR

Optimale software voor HR medewerkers

Je medewerkers geven het di-beleid vorm met de slimme software van Johan. Dus geen losse excel sheets of andere oplossingen die niet privacy verantwoord zijn. Wees verstandig en laat slimme software je HR-medewerkers DI inzetten.

Informatie aanvragen
IN CONTROL

Controle op het gehele traject

Met de software van Johan ben jij volledig in controle over het aanbod voor je medewerkers. Met enkele klikken is het mogelijk om het aanbod voor de medewerker te verrijken. Het persoonlijk aanbod kan op die manier eenvoudig worden ontsloten.

Ontdek de mogelijkheden
METEN IS WETEN

Data analyse met een slim dashboard

De data van het onderzoek komt beschikbaar in het analytics dashboard. Het is vervolgens mogelijk om vergelijkingen te maken tussen groepen (bv. afdeling, leeftijd, functie) en kruisverbanden te leggen tussen de verschillende uitkomsten uit de vragenlijst(en) en fysieke metingen.

Informatie aanvragen

Behaal ook de beste resultaten

Vele organisatie en HR afdelingen werken met de Johan software. Hierover een overzicht van de Johan software in cijfers.

+70%
Verhoog deelname

Met proferssionele activeringscampagnes en ondersteuning stijgt het gemiddeld aantal deelnames tot wel meer dan 70%

80%
Blijvende verandering

80% van de gebruikers van een PMO geven aan blijvend verbeteringen te hebben doorgevoerd in hun leven door de aangeboden interventies.

7/10
Bewezen succesvol

7 van de 10 PMO organisaties zet de slimme software van Johan in. Stop met eigen ontwikkeling en sluit je aan bij het Johan netwerk.

Direct aan de slag

Benieuwd wat Johan voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden van Johan en wat dat jouw organisatie kan bieden.

Demo aanvragen
wave