Contact Website

Adres

Sjanghailaan 275 3066 SJ Rotterdam

GPS

51.9399478, 4.5587818

Telefoon

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

64199657


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

BioCheck

BioCheck richt zich op het optimaliseren van het energiemanagement van de medewerker door middel van gepersonaliseerde programma’s gebaseerd op realtime fysiologische data met wetenschappelijke onderbouwing. Dit helpt medewerkers inzicht te verkrijgen in hun belastbaarheid in de dagelijkse setting. Aan de hand van een persoonlijk trainingsprogramma en educatie kan de medewerker vervolgens aan de slag om grip te krijgen op zijn energieniveau en werken aan zijn veerkracht. De medewerker zal daardoor minder stress ervaren, meer energie hebben en effectiever functioneren. Dit leidt tot betere prestaties, een lagere kans op uitval of een eerdere terugkeer naar werk en een groter gevoel van (werk)geluk.

De missie van BioCheck
Onze droom is regie over eigen herstel en energie te kunnen teruggeven aan iedereen die dit kwijt is of kwijt dreigt te raken. Dit draagt bij aan een fitte, veerkrachtige en gezonde samenleving die een betere balans heeft tussen inspanning en ontspanning. Niet maximaliseren, maar optimaliseren.

Over BioCheck
Topsport en wetenschap zijn de pilaren van het fundament van BioCheck. In 2015 zijn wij opgericht door oud-Olympiër Patrick van Luijk en oud-longfunctieanalist Stans van der Poel, met als doel mensen regie te geven over hun herstelvermogen en energiecapaciteit. Als organisatie richt BioCheck zich op gepersonaliseerde energiemanagement en prestatie van een individu op basis van persoonlijke realtime fysiologische data met wetenschappelijke onderbouwing.

Daardoor herstellen onze klanten in ons curatieve Herstelprogramma sneller van stress-, vermoeidheid- en burn-out klachten wanneer ze zijn uitgevallen. Door de preventieve programma’s hebben onze werkzame klanten meer energie, zijn beter geconditioneerd en hebben kennis vergaard over fysiologische processen om duurzaam aan het werk te blijven en meer werkgeluk te ervaren. Onder begeleiding van zorgverleners richten wij ons met onze programma’s op ruim 30% van de oorzaken van het langdurig ziekteverzuim van medewerkers. Dat zijn 1,2 miljoen Nederlanders.

Inmiddels zijn er ruim 350.000 metingen gedaan met de BioCheck software.


Coaching
E-learning
Health Check

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan