ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Wat kun je bereiken?

Zichtbaarheid

Altijd up-to-date

Johan.nl is een uniek platform waar DI-partijen samenwerken. Door deel te nemen aan de marktplaats van Johan sluit je je aan bij het grootste actieve netwerk van Nederland.

Zo wordt jouw organisatie snel gevonden en vind je eenvoudig andere samenwerkingspartners. Daarnaast organiseren wij netwerk events om altijd op de hoogte te zijn van de laatste laatste ontwikkelingen in de markt.

Aanmelden als partner
BEDRIJFSPROFIEL

Maak je bedrijf zichtbaar met een bedrijfsprofiel

Met een bedrijfsprofiel op de marktplaats van Johan.nl ben je als organisatie ultiem zichtbaar binnen het grootste DI-netwerk van Nederland. Hiermee heb je ook de mogelijkheid om klanten te ontvangen en nieuwe samenwerkingen te sluiten.

  • Zichtbaar voor heel Nederland met je bedrijfsprofiel
  • Ontvang nieuwe aanvragen direct in je mailbox
  • Sluit samenwerkingen met de beste partners
Aanmelden Bekijk de marktplaats
HET GROOTSTE NETWERK VAN NEDERLAND

Toegang tot het grootste netwerk van Nederland

Op regelmatige basis organiseren wij (online) events voor alle partners binnen het netwerk. Deze events staan in het teken van samenwerken, kansen zien en ontwikkelingen in de markt. Zo ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en sluit je waardevolle samenwerkingen.

SLIMME SOFTWARE

Software voor Duurzame Inezetbaarheid

Johan.nl levert innovatieve software om duurzame inzetbaarheid en vitaliteits-beleid binnen organisaties eenvoudig vorm te geven. Zo kun je eenvoudig – en volledig AVG-proof bedrijfsprocessen automatiseren.

  • Software voor het bouwen van DI-programma’s
  • Onze innovatie software maakt vitaliteit meetbaar
Software demo Aanmelden als partner
WAT LEVERT HET OP

De Johan.nl marktplaats in cijfers

De #1 DI-marktplaats

Johan.nl is er als eerste in geslaagd om een onafhankelijk en uniek platform neer te zetten voor partners in de duurzame inzetbaarheid en vitaliteitsbranch. Sluit je nu aan als partner.

Grootste DI-netwerk

Johan.nl biedt met de marktplaats de meest interactieve en inspirerende plek voor organisaties uit de DI-branch. Met meer dan 200 actieve partners.

Uniek bedrijfsprofiel

Met een uniek bedrijfsprofiel op de marktplaats van Johan.nl zorg je voorzichtbaarheid binnen het partner netwerk. Zo kan je je bedrijf goed profileren en vind eenvoudig je samenwerkingspartners

Samenwerkingen

De meer dan 200 actieve samenwerkingspartners op de marktplaats van Johan.nl zijn er altijd interessante partijen om mee samen te werken en je dienstverlening uit te breiden.

Direct leads ontvangen

Met een bedrijfsprofiel op de marktplaats van Johan.nl heb je de mogelijkheid om direct aanvragen van klanten te ontvangen. Een extra lead kanaal dus.

Onafhankelijkheid

Als software leverancier voor software voor duurzame inzetbaarheid zijn wij niet betrokken bij de inhoud van programma’s. Dit betekend dat onze partners zorgen voor de juiste content en programma’s.

Direct aan de slag

Benieuwd wat Johan.nl voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden van Johan.nl en wat dat jouw organisatie kan bieden.

Informatie aanvragen
wave