AANMELDEN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

Direct partner worden

Vul onderstaande formulier in om direct partner te worden van het Johan netwerk. Vul alles zo zorgvuldig mogelijk in, hiermee kunnen wij zorgen dat je snel een bedrijfsprofiel hebt op de marktplaats. Heb je vragen? Contact ons.

Vul het aanvraagformulier in

Stap 1

Je profiel wordt aangemaakt

Stap 2

Zichtbaar op de marktplaats

Stap 3

PARTNER WORDEN

Vul onderstaande formulier in

Vul onderstaande formulier in om direct een bedrijfsprofiel aan te vragen.

  Johan.nl is leverancier van innovatieve software voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Door slimme software in te zetten bouw je eenvoudig je gezondheid of vitaliteits-programma digitaal, volledig AVG-proof en volledig meetbaar.

  Zo ontstaat er de mogelijkheid om integraal een oplossing te bieden voor duurzame inzetbaarheid en daarbij ook nog te meten wat wel en niet werkt. Hierdoor kan je een effectief en kosten efficient beleid opstellen.

  Meer over Johan.nl

  Privacy

  Privacy is het belangrijkste kernpunt van Johan. Dit houdt in dat de privacy van deelnemers en gebruikers altijd gewaarborgd is.

  Duurzaam

  Met Johan heb je een duurzame partner op het gebied van innovatie en techniek. Daarnaast zijn er al vele duurzame samenwerkingen ontstaan.

  Slim

  Slimme software op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit kan worden ingezet. Digitaliseer je werkprocessen eenvoudig.

  Samen

  Het netwerk van Johan partners is het grootste netwerk van Nederland voor duurzame inzetbaarheid. Sluit je aan!