Contact Website

Adres

Sint Martinusstraat 70 5911 CK Venlo

GPS

51.3720401, 6.1734366

Telefoon

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

12057203


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Healthcare Corporate

Healthcare is in 2003 opgericht en de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijk werkende arbodienst met spreekuurlocaties verspreid over het hele land. Healthcare is een middelgrote arbodienstverlener en -consultant. Daardoor hebben we korte lijnen, kunnen we snel reageren maar hebben we body genoeg om u de kwaliteit en continuïteit te kunnen bieden die u wenst.

Healthcare is een one-stop-shop, waarmee we opdrachtgevers volledig willen ontzorgen. Zo hebben we naast bedrijfsartsen en casemanagers ook psychologen, Arbo verpleegkundigen, fysiotherapeuten en re-integratiespecialisten in dienst. Met onze expertise willen we naast opdrachtgevers ook medewerkers ondersteunen, zodat ze weer duurzaam en vitaal aan het werk gaan – óf aan het werk blijven. We richten de aandacht namelijk niet op ziekte en iemands beperkingen. Het gaat om wat er wél kan en hoe u en uw medewerkers preventief kunnen werken aan gezondheid. Een goed verzuimbeleid is naar onze mening gericht op de vitaliteit van uw organisatie.

We zijn een pro-actieve verzuimadviseur die u ontzorgt. We herkennen signalen en denken actief met u mee. We zijn een ‘one-stop-shop’ voor advies en ondersteuning voor al uw vragen op het gebied van arbo en verzuim, re-integratie en outplacement.

Sinds de start in 2003 zijn we flink gegroeid. Die groei heeft ons niet blind gemaakt voor een persoonlijke aanpak. Bij ons bent u beslist geen nummer. Arbodienstverlening en het goed begeleiden van ziekteverzuim is en blijft ménsenwerk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan 077-3211199


Health Check
Re-integratie

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan