Contact Website

Adres

Tesselschadestraat 71 8023BK

GPS

52.5149653, 6.1175498

Telefoon

Organisatiegrootte

0-10 medewerkers

Kvk

75065487


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Incompany Fit

Waar wij ons voor inzetten? Gezonde mensen in gezondmakende organisaties. Dat doen we met een duidelijke aanpak. Een aanpak die persoonlijk is en tegelijkertijd past bij de cultuur van de organisatie. Dat doen we altijd in goed overleg met onze opdrachtgever. Geen korte termijn aanpak, maar lange termijn resultaat, dat is ons doel.

Hoe we dat concreet maken? We inspireren en zetten aan tot vitaliteit op de werkvloer. Onze basis daarvoor is een vitaliteitsprogramma op maat. Een vitaliteitsprogramma met impact start met inzicht, door middel van onze health checks. De uitkomsten daarvan gebruiken we om samen het programma vorm te geven. Een goede communicatiecampagne, workshops, trainingen en begeleiding krijgen daarin een plek. Hét ultieme doel? Gezondmakende organisaties waar verbinding, bevlogenheid en het bestaansrecht van de organisatie centraal staan.

Onze missie en visie
We leven in een tijd waarin verandering steeds sneller gaat. Allerhande veranderingen en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en maken ons leven complexer. Tegelijkertijd wordt er steeds meer van ons, mensen, gevraagd. Er komt ontzettend veel op ons af en dagelijks moeten we talloze keuzes maken. Die maken we vaak onbewust.

Het resultaat is dat de uitdaging om langdurig gezond en gelukkig te leven, steeds groter wordt. Organisaties zien dit ook en zijn vaak op zoek naar hoe ze een eigen invulling kunnen geven aan ‘goed werkgeverschap’.

Werk is een belangrijk onderdeel van een mensenleven. We besteden doorgaans een groot deel van onze tijd hieraan. Daarom zou werken gezondheidsbevorderend moeten zijn. Waar we zowel mentaal als fysiek beter van worden. Waar elk individu daar zelf verantwoordelijk voor is, kan een werkgever hierin faciliteren. En dat werk een plek is voor iedereen. Zodat elke medewerker in staat wordt gesteld en mogelijkheden krijgt aangereikt, om deze verantwoordelijkheid te nemen. Om te groeien en te bloeien met de capaciteiten die elke medewerker heeft. Dat is onze visie. Want mensen maken een organisatie. Want bevlogen medewerkers maken een bevlogen organisatie.

Het is onze missie om werkgevers en werknemers gezamenlijk te inspireren om te investeren in deze verantwoordelijkheid. Zodat wij werkenden, tegen een stootje kunnen en in staat zijn om uitdagingen aan te gaan. Daarmee wordt het sociale kapitaal van binnenuit versterkt. Ons statement is dan ook: wij willen het werken een versterker laten zijn van een gezond en gelukkig leven.


Coaching
Consultancy
Health Check

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan