Coachplatform

Caseload manager Coaches en adviseurs kunnen via het berichtensysteem chatten met hun deelnemers en ook documenten delen en bijvoorbeeld opdrachten klaarzetten. Dit kan ook met meerdere coaches die dezelfde deelnemer begeleiden. Chatfunctie Coaches en adviseurs […]

Caseload manager

Coaches en adviseurs kunnen via het berichtensysteem chatten met hun deelnemers en ook documenten delen en bijvoorbeeld opdrachten klaarzetten. Dit kan ook met meerdere coaches die dezelfde deelnemer begeleiden.


Chatfunctie

Coaches en adviseurs kunnen via het berichtensysteem chatten met hun deelnemers, documenten delen en bijvoorbeeld opdrachten klaarzetten.


Verslaglegging

Coaches en adviseurs kunnen adviezen, verslagen en documenten toevoegen aan de kluis van de deelnemer als ze door de deelnemer hiervoor gemachtigd zijn. Met slimme adviezen en verslagen genereer je geanonimiseerde managementinformatie.


Privacydashboard

Individuele deelnemer heeft controle over de eigen data. Via een privacydashboard kan de deelnemer persoonlijke data delen met een coach voor een bepaalde periode.