SOFTWARE PORTAAL

Software platform voor duurzame inzetbaarheid

Johan biedt een degelijk online platform dat ingezet kan worden binnen organisatie om medewerkers met meer plezier, motivatie en energie aan het werk te houden.

Vragen over het portaal

Wij geven antwoord op belangrijke vragen over het Johan platform

Johan.nl is een onafhankelijk online platform gericht op duurzame inzetbaarheid. Johan B.V. is opgericht op 30 november 2016, voortkomend uit een samenwerkingsverband tussen TNO, Stichting Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid en WerkVanNu.

Johan.nl is er in geslaagd om kennis en technologie bij elkaar te brengen door de eindgebruiker centraal te stellen en data en contacten met elkaar te verbinden. Hierdoor is een digitaal ecosysteem ontstaan. In dit ecosysteem komen medewerkers, werkgevers, brancheorganisaties, contentleveranciers, dienstverleners, kennisinstituten en onderwijsinstellingen samen om te werken aan duurzame inzetbaarheid.

Sinds de livegang in maart 2017 werken er ongeveer 300 partners en providers met Johan, zijn bijna 900 werkgevers aangesloten en zijn er ongeveer 40.000 medewerkers actief op Johan.

Een organisatie beschikt graag over een gezonde, gemotiveerde en bekwame medewerker. Voor Johan.nl gaat duurzame inzetbaarheid over langer, gezond én met plezier doorwerken. Maar ook de mentale en fysieke fitheid, de balans tussen werk en privé en loopbaanplanning zijn van groot belang.

Johan.nl heeft gemerkt dat om duurzame inzetbaarheid van de grond te krijgen, de bundeling van krachten essentieel is. Door samenwerkingen aan te gaan worden kennis en kunde gebundeld. Organisaties zijn hierdoor beter in staat om duurzame inzetbaarheid als kernwaarde te beschouwen en de wetenschap kan op haar beurt de data uit de praktijk benutten om haar modellen te valideren en te optimaliseren.

Eén van de grootste krachten van Johan.nl is het bieden van een veilig platform wat altijd voldoet aan de meest actuele regels omtrent privacy. Johan.nl voldoet volledig aan de eisen van de AVG.

Johan.nl is volledig onafhankelijk van content en dienstverlening rondom duurzame inzetbaarheid en levert uitsluitend technologie aan haar partners. Dit betekent dat Johan.nl op geen enkele wijze concurrerend is aan marktpartijen / providers.

Als potentiële partner is het essentieel om goed na te denken over wat de waarde van Johan.nl binnen jouw organisatie kan zijn. Een voorbeeld is de huidige en toekomstige positie van jouw organisatie.

Maar ook het aanbod van producten en/of diensten, de verandering in de markt of het voldoen aan wet- en regelgeving zijn belangrijk. Johan.nl adviseert jou om hierover na te denken en voor de persoonlijke kennismaking alvast op papier te zetten wat Johan.nl voor jouw organisatie kan betekenen.

Om te zorgen voor een kwalitatieve implementatie van Johan, werken we bij voorkeur in een aantal stappen: kennismaken, brainstormen, starten en inrichten.

  • Kennismaken – introductie van Johan.nl en van jouw organisatie.
    Tussenvraag: Kan Johan.nl iets betekenen voor jouw organisatie?
  • Brainstormen – Jouw visie en aanpak uitdenken.
    Tussenvraag: Wat willen we met Johan.nl bereiken?
  • Startworkshop – Plan maken voor de inrichting aan de hand van de brainstormsessie
    Tussenvraag: Hoe gaan we Johan.nl inrichten?
  • Inrichtingssessie – Inrichten van Johan

Bij Johan.nl kiezen we voor een persoonlijke benadering. Voor de kennismakingsafspraak worden geen kosten berekend.

De kosten voor Johan.nl zijn afhankelijk van de manier waarop het platform wordt gebruikt. Dit kunnen kosten zijn door een actieve user in het gebruikersplatform, kosten vanuit de Johan-winkel waar het complete productaanbod in terug te vinden is of bijvoorbeeld afname van instrumenten.

Platform voor duurzame inzetbaarheid

Johan biedt een onafhankelijk online platform dat dient als slimme keuzehulp waarmee op basis van persoonlijke scoreprofielen een aanbod van content en diensten van werkgevers gepersonaliseerd kunnen worden aangeboden aan medewerkers.

Direct aan de slag

Benieuwd wat Johan.nl voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden van Johan.nl en wat dat jouw organisatie kan bieden.

Informatie aanvragen
wave