Contact Website

Adres

Motion Building Radarweg 60 1043 NT Amsterdam

Telefoon

Organisatiegrootte

500-1000 medewerkers

Kvk

27376655


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

TNO

Als Nederland wil blijven concurreren in de wereldwijde economie, zijn er goede arbeidskrachten nodig. Hoe zorgen we ervoor dat mensen gezond, veilig en productief kunnen werken? Hoe bevorderen we duurzame inzetbaarheid terwijl de bevolking vergrijst, mensen langer doorwerken en nieuwe technologieën vragen om nieuwe vaardigheden? Bij TNO maken we daar werk van.

Bij TNO ontwikkelen we samen met partners innovaties op het gebied van veiligheid, vitaliteit en vakmanschap. Denk aan innovaties om de veiligheidscultuur in bedrijven te bevorderen, gezonde manieren om met werkdruk om te gaan, en middelen voor de professionele ontwikkeling van medewerkers. Op die manier ondersteunen we organisaties en hun medewerkers om de aansluiting te vinden tussen de eisen die het werk stelt en de drie v’s.

TNO zet haar brede kennis van veiligheid, vitaliteit en vakmanschap graag in om samen met partners innovaties te ontwikkelen. Wilt u meer weten over wat wij doen op het gebied van arbeid of met ons samenwerken? Ga naar onze website om verder te lezen of neem contact met ons op.


NPDI

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan