Over Johan B.V.

We worden met z'n allen steeds ouder en werken daardoor langer door. Het is belangrijk dat dit zo plezierig en gezond mogelijk kan. Johan is een online portaal waarop werknemers, werkgevers, dienstverleners en wetenschappelijke instituten samenwerken. Op het Johan portaal heb je inzage in je gezondheid en functioneren, toegang tot producten om jezelf te verbeteren en heb je controle over jouw data. Dit alles met het behoud van privacy, in een veilige en leuke omgeving.


Controle over je eigen data

Johan B.V. is opgericht op 30 november 2016, voortkomend uit een samenwerkingsverband tussen TNO, Stichting Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid en WerkVanNu. Johan is er in geslaagd om kennis en technologie bij elkaar te brengen door jou als eindgebruiker centraal te stellen. Vanuit je werkgever kan je worden uitgenodigd voor deelname aan een project. Binnen een project krijg je dan een persoonlijk aanbod van producten om jezelf verder te ontwikkelen. Ook als je niet meer werkzaam bent bij deze werkgever heb jij toegang tot jouw data. Jij bent tenslotte in controle over je eigen gegevens.


Duurzame samenwerking

Door de diverse samenwerkingen op het Johan portaal is een onafhankelijk digitaal ecosysteem ontstaan. In dit ecosysteem komen medewerkers, werkgevers, brancheorganisaties, contentleveranciers, dienstverleners, kennisinstituten en onderwijsinstellingen samen om te werken aan een zo optimaal mogelijke werksituatie.

Johan gebruiken binnen jouw organisatie?

Laat jouw medewerkers de beste versie van zichzelf worden. Dat kan door het inzetten van het Johan portaal. Op Johan Zakelijk vind je meer informatie over het gebruik van Johan binnen jouw organisatie.