Help mee en laat medewerkers de beste versie van zichzelf worden

We worden allemaal steeds ouder en werken daardoor langer door. Het is belangrijk dat dit zo plezierig en gezond mogelijk kan. Bij Johan.nl bouwen we slimme software. Deze software helpt medewerkers om inzage te krijgen in hun eigen gezondheid en vitaliteit en zichzelf te ontwikkelen.

Spreekt dit je aan?

WAT DOET JOHAN.NL?

Geavanceerde software ondersteund door een groot netwerk van partners

De software van Johan.nl geeft werkgevers de mogelijkheid programma’s aan te bieden aan hun medewerkers. Medewerkers kunnen zichzelf hiermee verder ontwikkelen binnen hun loopbaan, hierdoor nog beter en efficiënter presteren en met plezier het maximale rendement behalen. De slimme software van Johan.nl vormt de basis van deze meetbare programma’s.

De software wordt momenteel ondersteund door het grootste netwerk van Nederland met meer dan 200 professionele partners.

WAT BIEDT JOHAN.NL?

Méér dan alleen een fijne werkplek

Vanzelfsprekend bieden wij bij Johan.nl een fijne werkplek. Tegelijkertijd is ons team zeer gedreven en heeft iedereen een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Hierdoor is bijvoorbeeld thuiswerken geen enkel probleem. In diverse samenstellingen komen we samen op kantoor. Naast een uitdagende functie, een fantastisch product en leuke collega’s kan je van Johan.nl een marktconform salaris verwachten en fijne arbeidsvoorwaarden.

OPEN SOLLICITATIE

Kom werken aan de toekomst

Hieronder vind je een overzicht van onze openstaande vacatures. Met onze snelgroeiende organisatie zijn we altijd opzoek naar enthousiaste collega’s. Staat de vacature er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Openstaande vacatures

4 openstaande vacatures

WERKEN IS LEUK!

Werken in een leuk team

Bij Johan.nl houden we van ons werk. Iedere dag werken wij met bijzondere gedrevenheid. Wij zijn van mening dat werken echt leuk moet zijn. En dat is het bij ons zeker! Heb je plezier in je werk, dan heb je plezier in het leven.

Hoe hoog scoor jij op werkplezier? 😀

Johan.nl in cijfers

1
Eén centrale plek

Met Johan.nl biedt je één centrale en veilig plek voor je medewerkers als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Eén prachtig wellbeing portaal.

80%
Blijvende verandering

Het grootste deel van de deelnemers ervaart blijvende verbeteringen te hebben doorgevoerd in hun werk en (privé)leven door de gepersonaliseerde interventies.

+200
Grootste aanbod van partners

Door het ruime aanbod van di-partners kan jij binnen no-time je DI-beleid vormgeven. Van coaches tot trainers, vragenlijsten, arbodiensten, psychologen, consultancybureaus en loopbaan begeleiding.

Direct aan de slag

Benieuwd wat Johan.nl voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden van Johan.nl en wat dat jouw organisatie kan bieden.

Informatie aanvragen
wave