Contact Website

Adres

Kennedylaan 21 3601VG Maarssen

GPS

52.1439729, 5.046247

Telefoon

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

30100647


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Basis & Beleid Organisatie-Adviseurs

Wij helpen organisaties met het zetten van de juiste stappen om inzetbaarheid te versterken. Voor ons gaat Duurzame inzetbaarheid verder dan (alleen) vitaliteit, arbo of loopbaan. Plezier in het werk en betrokkenheid bij de organisatie hebben een veel grotere invloed op de inzetbaarheid van medewerkers en het succes van de organisatie. In de kern gaat het om vitale, bekwame en gemotiveerde medewerkers. Daarbinnen zijn echter zoveel verschillende interventies beschikbaar, dat het de uitdaging is de meest passende, effectieve en samenhangende in te zetten. Basis & Beleid helpt daarbij.

Verantwoordelijkheid
Inzetbaarheid is een vraagstuk van medewerker én organisatie. En ondanks dat die medewerker de eigen regie hierop vaak als eigen verantwoordelijkheid ervaart, helpt het als de organisatie het voortouw neemt. Zo is de organisatie steunend aan de medewerkers. Als de organisatie begint, dan volgt de medewerker. Met behulp van het kwaliteitsmodel van organisaties geven we inzicht in de belangrijkste stuurfactoren van de organisatie om inzetbaarheid te versterken. Op basis daarvan kiezen we met u de te zetten vervolgstappen.

Opdrachtgeverschap
Basis & Beleid werkt alleen vanuit een gedeeld opdrachtgeverschap waarin organisatie en werkenden vertegenwoordigd zijn. We vinden namelijk dat inzetbaarheid van de gehele organisatie is en niet alleen van HR of van werkenden. Dat komt ook terug in de rol die wij aannemen. Wij helpen u met het verkrijgen van inzicht en het maken van keuzes. Maar, we vertellen u niet wat u moet doen. Uiteindelijk is het uw plan!

Unieke ervaring
Basis & Beleid heeft ruim 15 jaar ervaring met het adviseren aan bedrijven en sectoren. Omdat we veel samenwerken met vakbonden, werkgevers, afdelingen HR en ondernemingsraden, hebben we een scherp oog voor de arbeidsverhoudingen. Ook zijn we hierdoor een vertrouwde partij voor werkgevers en werknemers. Voor sommigen is inzetbaarheid namelijk moeilijk bespreekbaar, spannend of zelfs een bedreiging. Wij weten hoe we het gesprek moeten aangaan. Ook als men dat liever niet wil voeren.

In het kort:
• Ruime ervaring met het geven van advies voor DI-beleid.
• Een vertrouwde partij voor werkenden met een scherp oog voor arbeidsverhoudingen.
• Sterk in stakeholdermanagement en de samenwerking met ondernemingsraad en/of vakbonden.
• Veel inhoudelijke kennis van duurzame inzetbaarheid en arbeidsvoorwaarden / Cao.


Consultancy

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan