Arbodienst Amsterdam

De ervaren arbodeskundigen helpen bedrijven bij het identificeren en aanpakken van gezondheids- en veiligheidsrisico’s en geven advies over het verbeteren van de werkomgeving. De diensten omvatten gezondheids- en veiligheidsbeoordelingen, training, advies en verzuimbeheer. De arbodiensten werken proactief samen met werkgevers en werknemers om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren, die bijdraagt aan een productievere en efficiëntere werkplek.

data gegevens rapportage

DE BESTE ARBODIENSTEN IN 3 STAPPEN

Beschrijf zo volledig mogelijk wat je behoeftes zijn

Stap 1

De beste aanbieders worden geselecteerd

Stap 2

Kies de beste aanbieder die bij jou past

Stap 3

IN 30 SECONDEN EEN AANVRAAG

Vind de arbodienst die bij jou past

Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen wij de beste arbodiensten voor jou selecteren. Zodra het formulier is ingevuld gaan wij gelijk aan de slag!

  7 ARBODIENST ONDERWERPEN

  7 onderdelen om op te letten

  Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten bij het selecteren van een arbodienst in Amsterdam:

  1. Ervaring: Kijk of de arbodienst ervaring heeft met bedrijven in uw branche en of ze bekend zijn met de specifieke risico’s die bij uw bedrijf horen.
  2. Dienstenaanbod: Controleer welke diensten de arbodienst aanbiedt en of deze aansluiten bij uw behoeften.
  3. Communicatie: Ga zelf na of de arbodienst een goede communicatie aanbiedt, zoals heldere rapportages en snelle respons op vragen.
  4. Flexibiliteit: Controleer of de arbodienst flexibel is en of ze in staat zijn om snel in te spelen op veranderende situaties binnen uw bedrijf.
  5. Kosten: Vergelijk de kosten van verschillende arbodiensten en kijk of ze binnen uw budget passen.
  6. Klanttevredenheid: Lees recensies of vraag referenties om te weten te komen hoe andere bedrijven de arbodienst waarderen.
  7. Certificering en kwaliteit: Bekijk of de arbodienst gecertificeerd is en of zij voldoen aan de wettelijke eisen.

  *Afhankelijk van ingevoerde data

  KOBA resultaten voor onderzoek
  Diverse gezondheidsvragen Johan.nl

  Welke contract sluit ik af bij een arbodienst in Amsterdam?

  Het hangt van uw specifieke situatie af welk verzuimcontract het beste bij u past. Er zijn verschillende soorten verzuimcontracten, zoals een budgetcontract, een natura contract en een cash contract.

  Met een budgetcontract krijgt u een vast budget voor verzuimmanagement en verzuimkosten. Dit is geschikt voor bedrijven die een laag verzuim hebben en graag grip houden op de kosten.

  Bij een natura contract heeft u geen verzuimbudget, maar zorgt de arbodienst voor de verzuimbegeleiding en verzuimkosten. Dit is geschikt voor bedrijven die meer verzuim hebben en de administratie niet willen verzorgen.

  Een cash contract is een combinatie van bovenstaande contracten, waarbij u een vast bedrag per maand betaalt voor verzuimbegeleiding en verzuimkosten. Dit is geschikt voor bedrijven die een gemiddeld verzuim hebben en zich willen beschermen tegen onverwachte verzuimkosten.

  Gezonde en veilige werkomgeving verplicht voor bedrijven

  Een arbodienst in Amsterdam kan uw bedrijf helpen gezond en veilig te werken. De aan Johan.nl gekoppelde arbodiensten kunnen u helpen bij het identificeren en aanpakken van gezondheids- en veiligheidsrisico’s en advies geven over het verbeteren van de werkomgeving.

  Diensten omvatten:
  – gezondheids- en veiligheidsbeoordelingen
  – training
  – advies
  – verzuimbeheer


  Zij werken proactief samen met werkgevers en werknemers om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren, die bijdraagt aan een productievere en efficiëntere werkplek. Door een arbodienst in te schakelen kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen en voorschriften op het gebied van gezondheid en verzuim. Het zal u ook helpen de verzuimkosten te verlagen en de productiviteit en gezondheid van uw werknemers te verhogen.
  Kortom, een arbodienst in Amsterdam kan uw bedrijf helpen om aan de wettelijke eisen te voldoen, te besparen op verzuimkosten en te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving voor uw werknemers.