Arbodiensten voor gezondheid en veiligheid op de werkvloer

Arbodiensten waarborgen gezondheid en veiligheid werknemers, bieden bedrijven ondersteuning bij naleving wet- en regelgeving en minimaliseren verzuim. Ze geven effectieve begeleiding en advies, voorkomen verzuim en bevorderen productiviteit en kostenbesparing. Ontdek hoe je met de op Johan aangeboden arbodiensten jouw organisatie kunt laten ondersteunen voor een veilige werkomgeving.

data gegevens rapportage

DE BESTE ARBODIENSTEN IN 3 STAPPEN

Beschrijf zo volledig mogelijk wat je behoeftes zijn

Stap 1

De beste aanbieders worden geselecteerd

Stap 2

Kies de beste aanbieder die bij jou past

Stap 3

IN 30 SECONDEN EEN AANVRAAG

Vind de arbodienst die bij jou past

Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen wij de beste arbodiensten voor jou selecteren. Zodra het formulier is ingevuld gaan wij gelijk aan de slag!

  AANDACHTSPUNTEN ARBODIENSTEN VOOR GEZONDHEID EN VEILIGHEID OP DE WERKVLOER

  5 onderdelen bij het kiezen van een arbodienst

  Bij het kiezen van een arbodienst voor gezondheid en veiligheid op de werkvloer zijn enkele belangrijke punten:

  1. Risicobeoordeling en preventie: Arbodiensten identificeren gevaren en nemen preventieve maatregelen.
  2. Gezondheidsbewaking en -beheer: Arbodiensten monitoren de gezondheid van werknemers en bieden ondersteuning.
  3. Ergonomie en optimalisatie: Arbodiensten adviseren over werkplekergonomie en -optimalisatie.
  4. Re-integratie en verzuimbeheer: Arbodiensten begeleiden werknemers bij re-integratie na ziekte of letsel.
  5. Wet- en regelgeving naleving: Arbodiensten zorgen dat organisaties voldoen aan regelgeving.

  *Afhankelijk van ingevoerde data

  KOBA resultaten voor onderzoek
  Diverse gezondheidsvragen Johan.nl

  Waarom kiezen voor Johan?

  Kies voor Johan en optimaliseer de gezondheid en productiviteit van je werknemers. Bij ons begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Johan jouw organisatie kan helpen bij het tot stand brengen van een veilige en gezonde werkomgeving. Investeer in de gezondheid van je werknemers met Johan, de deskundige partner voor veilige werkomgevingen en optimale productiviteit.

  Veilige en gezonde werkomgeving voor bedrijven

  Bij Johan.nl streven we ernaar om jouw werkomgeving veilig en gezond te maken met behulp van onze betrouwbare arbodiensten. Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te begeleiden bij het identificeren en aanpakken van potentiële risico’s op het gebied van gezondheid en veiligheid, terwijl ze waardevol advies geven om jouw werkomgeving te optimaliseren.

  Ontdek de uitgebreide diensten die wij aanbieden, waaronder grondige beoordelingen van de gezondheid en veiligheidssituatie, effectieve trainingsprogramma’s, deskundig advies en efficiënt verzuimbeheer. Door nauw samen te werken met zowel werkgevers als werknemers, streven we naar een werkomgeving die niet alleen veilig en gezond is, maar ook zorgt voor een productieve en efficiënte werkplek.

  Met onze arbodiensten kun je er zeker van zijn dat jouw bedrijf volledig voldoet aan alle wettelijke vereisten en voorschriften op het gebied van gezondheid en verzuim. Daarnaast helpen we je om de kosten van verzuim te verlagen en de algehele productiviteit en het welzijn van jouw werknemers te verbeteren.

  Vertrouw op Johan.nl als jouw partner voor betrouwbare arbodiensten die je helpen bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Optimaliseer de gezondheid van jouw werknemers, voldoe aan de geldende wetgeving en verhoog de productiviteit met onze professionele ondersteuning op maat.