PMO Arbowet

Wilt u als werkgever voldoen aan de Arbowet en de gezondheid van uw werknemers waarborgen? Dan is het PMO arbowet een essentieel onderdeel van uw arbobeleid. Door periodiek medisch onderzoek kunnen gezondheidsrisico’s vroegtijdig worden opgespoord en kan er tijdig actie worden ondernomen om gezondheidsproblemen te voorkomen. Bij Johan.nl kunt u eenvoudig een aanvraag indienen voor het selecteren van de beste organisaties op het gebied van PMO arbowet. Lees verder voor meer informatie over het belang van periodiek medisch onderzoek in het kader van de Arbowet.

DE BESTE PMO PARTIJ IN 3 STAPPEN

Beschrijf zo volledig mogelijk wat je behoeftes zijn

Stap 1

De beste aanbieders worden geselecteerd

Stap 2

Kies de beste aanbieder die bij jou past

Stap 3

IN 30 SECONDEN EEN AANVRAAG

Vind de PMO organisatie die bij jou past

Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen wij de beste PMO organisatie voor jou selecteren. Zodra het formulier is ingevuld gaan wij gelijk aan de slag!

  AANDACHTSPUNTEN PMO

  Waarom PMO volgens de arbowet verplicht is en hoe u dit kunt regelen

  Als werkgever bent u volgens de arbowet verplicht om periodiek medisch onderzoek (PMO) aan te bieden aan uw werknemers. Hiermee zorgt u ervoor dat uw werknemers gezond en vitaal blijven en vermindert u het risico op ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Op Johan.nl kunt u eenvoudig een aanvraag indienen voor PMO-organisaties die aan de eisen van de arbowet voldoen.

  Het belang van PMO binnen de arbowet: voorkom uitval van werknemers

  Het uitvallen van werknemers door ziekte of arbeidsongeschiktheid kan een flinke kostenpost zijn voor uw organisatie. Door periodiek medisch onderzoek (PMO) aan te bieden, kunt u tijdig signaleren of er sprake is van gezondheidsproblemen bij uw werknemers en preventief ingrijpen om uitval te voorkomen. Johan.nl helpt u bij het vinden van de beste PMO-organisaties die aan de eisen van de arbowet voldoen.

  PMO en de arbowet: wat zijn uw verplichtingen als werkgever?

  Als werkgever heeft u volgens de arbowet de verplichting om periodiek medisch onderzoek (PMO) aan te bieden aan uw werknemers. Dit dient te gebeuren op basis van risico’s die gepaard gaan met het werk en de gezondheid van de werknemers. Op Johan.nl vindt u PMO-organisaties die aan de eisen van de arbowet voldoen en u helpen om te voldoen aan uw verplichtingen als werkgever.

  Via Johan.nl kun je als werkgever eenvoudig de beste organisaties op het gebied van PMO in combinatie met de regelgeving rondom de Arbowet vinden. Dit doe je eenvoudig door informatie aan te vragen via onderstaande link.