Een vitale medewerker:
een gezonde organisatie

Hoe zet jij duurzame inzetbaarheid in binnen je organisatie? Johan.nl helpt met het eenvoudig implementeren van een centraal DI-beleid voor jouw bedrijf.

Providerboog

Maak je providerboog eenvoudig inzichtelijk en op een veilige manier toegankelijk voor je medewerkers

Onderzoek uitvoeren

Krijg inzage in de gezondheid en vitaliteit van je organisatie met innovatief onderzoek onder jouw medewerkers

Wellbeing

Johan.nl biedt één totaal oplossing voor je gehele DI-beleid. Alle informatie op één plek.

Advies

Met meer dan 20 jaar bewezen kennis in de markt is Johan.nl marktleider op het gebied van DI. Hét startpunt door duurzame inzetbaarheid.

SLIMME OPLOSSING

Een slimme én snelle oplossing

De software van Johan.nl geeft jou de mogelijkheid om je duurzame inzetbaarheid beleid eenvoudig vorm te geven.

Zo heb je in no-time een mooi gevuld programma voor je medewerkers. Dit alles met de nieuwste techniek en volledig AVG-proof.

JOHAN VOOR HR

Optimale software voor HR-medewerkers

HR-medewerkers geven het di-beleid vorm met de slimme software van Johan.nl. Dus geen losse excelsheets of andere deeloplossingen meer, maar één centrale plek!

IN CONTROL

Controle op het gehele traject

Met de software van Johan.nl ben jij volledig in controle over het productaanbod voor je medewerkers. Met enkele klikken is het mogelijk om de resultaten van de medewerker te verrijken en te koppelen aan programma’s van een van onze vele partners. Een persoonlijk aanbod kan op die manier eenvoudig worden ontsloten.

METEN IS WETEN

Data analyse met een realtime dashboard

De data van het onderzoek komt anoniem beschikbaar in een analytics dashboard. Het is vervolgens mogelijk om vergelijkingen te maken tussen groepen (bv. afdeling, leeftijd, functie) en kruisverbanden te leggen tussen de verschillende uitkomsten uit de vragenlijst(en) en metingen.

ÉÉN DI-OPLOSSING

Alles op één plek

Met de software van Johan.nl heb je beschikking over één systeem waar jij effectief meetbaar diensten aan kunt bieden aan je medewerkers. Zo biedt je altijd interventies aan die het beste bij je medewerkers passen. Zo behaal jij én je medewerker het beste resultaat!

Behaal ook de beste resultaten

Vele organisaties en HR afdelingen werken met de software van Johan.nl.
Hieronder een overzicht van Johan.nl in cijfers.

1
Eén centrale plek

Met Johan.nl biedt je één centrale en veilig plek voor je medewerkers als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Eén prachtig wellbeing portaal.

80%
Blijvende verandering

Het grootste deel van de deelnemers ervaart blijvende verbeteringen te hebben doorgevoerd in hun werk en (privé)leven door de gepersonaliseerde interventies.

+200
Grootste aanbod van partners

Door het ruime aanbod van di-partners kan jij binnen no-time je di-beleid vormgeven. Van coaches tot trainers, vragenlijsten, arbodiensten, psychologen, consultancybureaus en loopbaan begeleiding.

Direct aan de slag

Benieuwd wat Johan.nl voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden van Johan.nl en wat dat jouw organisatie kan bieden.

Informatie aanvragen
wave