Contact Website

Adres

Vliegend Hertlaan 61 3526 KT Utrecht

GPS

52.0656588, 5.108718

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

27285045


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Blik op Werk

Wie zijn wij:
Als onafhankelijke Kwaliteitsinstituut wijst Blik op Werk de weg naar gekwalificeerde dienstverleners, bewezen methodieken en kennis rondom duurzame arbeidsparticipatie. Blik op Werk is de nationale licentiehouder van de Work Ability Index (WAI) en beheert hiervoor de WAI-database.

Waar staan wij voor:
Duurzame arbeidsparticipatie draagt ertoe bij dat mensen kunnen meedoen aan de samenleving en inzetbaar zijn voor werk. Blik op Werk wil bereiken dat aanbieders van diensten op dit terrein gedegen kwaliteit bieden en dat werkgevers en werknemers met een gerust hart kunnen kiezen voor de ondersteuning die zij zoeken.
Blik op Werk biedt zelf geen onderzoek, dienstverlening of advies, dat zijn de kernactiviteiten van onze licentienemers van de WAI en de Personal Radar.

Wat willen wij bereiken:
Voor dienstverleners: stimuleren van het methodisch werken van dienstverleners voor bewezen methodieken rondom duurzame arbeidsparticipatie, zoals de WAI en de Personal Radar.
Voor werkgevers: inzicht in hoe het met uw mensen gaat door middel van het meten van werkvermogen door gecertificeerde dienstverleners. Werkvermogen is van invloed op arbeidsproductiviteit, ziekteverzuim en (langdurige) uitval van uw medewerkers. Het meten van werkvermogen is daarom het startpunt van uw aanpak rond duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Wat bieden wij aan:
Voor dienstverleners: Blik op Werk certificeert dienstverleners om werkvermogen te meten met de WAI en/of de Personal Radar.
Voor werkgevers. Blik op Werk maakt methodieken en gecertificeerde professionals zichtbaar en vindbaar op haar website.


Opleiding

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan