Contact Website

Adres

Kerkenbos 10-75B 6546 BB Nijmegen

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

9148571


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

De Bedrijfspoli

De Bedrijfspoli is een regionale, gecertificeerde arbodienst met spreekuurlocaties in Nijmegen, Arnhem, Enschede, Beegden, Oss en Den Bosch. Veel van onze professionals werken bij onze klanten op locatie.

Wij geloven in Medewerkerkracht, waarbij werken aan gezondheid & vitaliteit en leren & ontwikkelen centraal staan. Medewerkers nemen hier verantwoordelijkheid in en werkgevers ondersteunen dit met goede arbeidsomstandigheden en faciliteiten om de Medewerkerkracht te verhogen.

We begeleiden organisaties met het inrichten van de arbobeleidscyclus en het in ‘eigen regie’ voeren van hun verzuimbeleid, preventie van ziekteverzuim en het bevorderen van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Ook houden onze professionals zich bezig met de begeleiding en re-integratie van (zieke) medewerkers naar het werk.

Het team van De bedrijfspoli verbindt zich aan doelstellingen die rond het thema Medewerkerkracht met onze klanten worden afgesproken en zet de juiste professional in voor een passende oplossing. Een goede investering met uitstekende opbrengsten als minder verzuimschadelast, meer inzetbaarheid en uw klanten en uw medewerkers meer tevreden.

 


Arbodiensten
Re-integratie

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan