Contact Website

Adres

Singaporestraat 74 1175 RA Lijnden

GPS

52.3448828, 4.7664276

Telefoon

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

34201427


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Doorzaam

DOORZAAM heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren. Bij het stimuleren en bevorderen van duurzame inzetbaarheid gaat het om loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën. Zodat uitzendkrachten vitaal, met plezier en vaardig hun werk kunnen doen én dat zij zichzelf blijven ontwikkelen. Dit doen we door activiteiten en hulpmiddelen beschikbaar te stellen.

Bij uitzendwerk zijn drie partijen betrokken: de uitzendkracht, de uitzendorganisatie en de opdrachtgever. Veelal ‘de driehoek’ genoemd. Om als uitzendkracht duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven, is afstemming en samenwerking tussen deze drie partijen nodig. De driehoek moet in balans zijn. DOORZAAM stelt de uitzendkracht hierbij centraal.

Uitzendkrachten willen net als iedereen leuk en goed werk doen. Ze willen een volwaardig inkomen, zekerheid over voldoende werk en een toekomstperspectief. En dat geldt niet alleen voor nu, maar net zolang tot ze met pensioen gaan. Daarom is het belangrijk dat ze ook op hogere leeftijd nog gezond en competent genoeg zijn om aan de slag te gaan. Uitzendkrachten kunnen dit doen door zelf de regie te nemen over hun loopbaan en gezondheid, maar daarnaast kunnen ze kiezen voor uitzendbureaus en opdrachtgevers die hier aandacht voor hebben. Partijen die oog hebben voor de langere termijn en willen investeren.

Duurzame inzetbaarheid

Uitzendkrachten zijn duurzaam inzetbaar wanneer zij vitaal zijn, met plezier hun werk doen en over de daarvoor benodigde vaardigheden beschikken. Daarnaast moeten zij zich bewust zijn van de noodzaak om zichzelf te blijven ontwikkelen. Om zover te komen, moet aan enkele voorwaarden worden voldaan. Zonder goede fysieke en psychische gezondheid kun je niet goed werken. En als je financiële problemen hebt, dan zul je weinig belangstelling hebben voor loopbaan en ontwikkeling. Taalvaardigheid is nodig om je verder te kunnen ontwikkelen. Eerst moet de basis op orde moeten zijn, daarna kan er verder ontwikkeld worden voor duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten.

Afstemming

DOORZAAM biedt ondersteuning aan op de volgende domeinen van duurzame inzetbaarheid: cultuur, gezondheid, werksituatie en loopbaan. Hierbij wordt uitgegaan van een integrale, oftewel een “alles-in-één-aanpak”, waarbij steeds de toets zal zijn of dit ten goede komt aan de duurzame inzetbaarheid voor de uitzendkracht. Uitzendorganisaties en opdrachtgevers zijn onmisbaar bij deze aanpak.

Hoe doen we dit?

Met praktische informatie, instrumenten, producten, vergoedingen en activiteiten ondersteunen we uitzendkrachten, uitzendorganisaties en opdrachtgevers, zodat zij zelf kunnen werken aan de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten.


Consultancy
Loopbaan

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan