Contact Website

Adres

Vossenschanslaan 114 3445 EE Woerden

GPS

52.0906667, 4.9058436

Telefoon

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

30266242


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Drielink Coaching

Drielink Coaching helpt organisaties in verandertrajecten. Veranderingen zijn er continu en vaak. Organisaties passen zich daar op aan en passen regelmatig de koers aan.

De oude Romeinen zeiden al: als je niet weet naar welke haven je zeilt, zijn alle winden onbruikbaar. Een organisatieverandering kan daarom niet slagen als het doel niet duidelijk is, de medewerkers hebben duidelijkheid nodig en moeten zin krijgen om aan boord te gaan en de zeilen te hijsen. De uitleg over de koers, het doel, het nut, de urgentie, de verwachtingen moet heel helder zijn anders gaan de medewerkers niet aan boord.

Drielink Coaching is expert in het doorbreken van patronen. Het begint met het zetten van de eerste stap, dan komt er beweging en kan de koers ingezet worden. Het menselijk kapitaal is het goud van de organisatie, zij leveren immers de output van het bedrijf op. Wanneer organisaties zich meer focussen op het menselijk kapitaal kan dit zorgen voor een goede werksfeer, minder verzuim en een hogere output.

De ambitie van Drielink Coaching is om een bijdrage te leveren aan gezonde bedrijven door teams en individuen goed te laten samenwerken volgens krachtige methodes. Dit kan door teambegeleiding en individuele coaching.

Drielink Coaching kan snel en hoge kwaliteit leveren doordat er gewerkt wordt met zeer ervaren, gecertificeerde coaches die zijn aangesloten bij de branchorganisaties NOBCO en ICF.


Coaching
NPDI

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan