Contact Website

Adres

Onderlangs 13, 6812 CE Arnhem

GPS

51.9837588, 5.8841162

Telefoon

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

61866512


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

GRIP

De wereld verandert snel. Er zijn veel prikkels. We willen veel én er worden veel eisen aan ons gesteld. Dit geeft soms stress.

Binnen GRIP zien wij stress als een gegeven. Niemand kan dit veranderen of voor ons oplossen. Stress hoeft geen probleem te zijn als er voldoende energie tegenover staat. Jij hebt zelf de kans en de vrijheid om te zorgen dat je voldoende energie hebt. Door je leven en werk weer in eigen hand te nemen. Want het leven is mooi en werken is leuk.

Je kunt je energie vergroten door je psychologische fitheid en duurzame inzetbaarheid te vergroten. Door grip te krijgen op jezelf en de omstandigheden. Door de dingen te doen die waarde hebben en energie geven. Door er uit te halen wat er in zit. GRIP ondersteunt je hier graag bij. Want GRIP gelooft in mensen en GRIP gelooft in jou.

Waar staan wij voor?
Grip is een online ontwikkeltool waarmee we niet alleen het huidige stress- en energieniveau van deelnemers meten maar ook de oorzaken daarvan in de werkomgeving en in de persoon zelf. Op basis van deze energiemeter kunnen mensen een keuze maken uit diverse modules om hun energie te vergroten en en stress te verlagen.

Wij geloven in mensen en hun vermogen grip te krijgen op zichzelf, hun leven en hun werk en eruit te halen wat erin zit. Binnen de wetenschap, en dan met name de positieve psychologie, is er al veel kennis over optimaal menselijk functioneren.

Kennis over wat mensen zélf kunnen doen om meer bevlogen en psychologisch fit te zijn en zo succesvol bij te dragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen van een organisatie die bij hen past. En kennis over hoe organisaties de randvoorwaarden kunnen creëren om hun mensen te laten floreren. Deze kennis willen wij graag naar mensen en organisaties brengen. Op een toegankelijke en effectieve manier. Op een manier die écht werkt!

Wat willen wij bereiken?
Wij willen een belangrijke bijdrage leveren aan het verminderen van uitval door stress- en burnoutklachten door kennis te delen, inspiratie te geven en mensen met stressklachten in een vroeg stadium op te sporen.


Coaching
Consultancy
E-learning

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan