Contact Website

Adres

Kanaalpark 140 2321 JV Leiden

GPS

52.1447354, 4.4967024

Telefoon

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

77889533


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Healthy Crew

Meer energie en in balans met de Healthy Crew
We coachen op het gebied van stress preventie, burn-out, business, vitaliteit, werkgeluk & leefstijl verbetering. Hierbij sta jij centraal en biedt jouw erkende coach van de Healthy Crew passende op jou toegespitste hulp.
De Healthy Crew coacht managers, teams, ondernemers, organisaties en individuen om hun doelen te halen en boven zichzelf uit te stijgen. Dat doen we met wetenschappelijke onderbouwde methoden en erkende coaches.

Coaching afgestemd op jouw situatie
Wij helpen mensen die last hebben van stress- en burn-outklachten, maar we helpen ook mensen die meer vitaliteit en energie willen, beter in hun vel willen zitten of coaching nodig hebben omdat ze even vast zitten en een helpende hand nodig hebben om verder te komen.

We maken gebruik van evidence based coaching methoden zoals ACT, RET, duurzame gedragsveranderingstechnieken en positieve gezondheid. We passen de coaching aan op ieder individu en op elke situatie, daarom is er coaching voor werknemers, particulieren, specifiek gericht op ondernemers, high professionals of voor jouw werknemer, team, afdeling of teamlid.


Coaching

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan