Contact Website

Adres

Weteringschans 128 1017 XV Amsterdam

GPS

52.3591773, 4.8969426

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

34266367


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Hogrefe Uitgevers

De psychologie is een abstract vak, maar dat maakt het nog geen vaag vak. Hogrefe werkt voor psychologen en orthopedagogen, psychiaters en psychotherapeuten die hun werk willen onderbouwen. Daarom geven we tests en vragenlijsten uit die diagnoses onderbouwen, die selectieprocedures ondersteunen, die handvatten bieden voor behandeling. We publiceren boeken over de nieuwste en bewezen therapieën zodat de therapeut beslagen ten ijs komt.

We worden daarin ondersteund door onze internationale collega’s: Hogrefe maakt deel uit van een netwerk van uitgeverijen met vestigingen in vijftien landen in en buiten Europa. Hogrefe is zeventig jaar geleden (in 1949) opgericht door Carl Jürgen Hogrefe, toen werkzaam als psycholoog aan de universiteit in Göttingen. Hij heeft het bedrijf aan huis uitgebouwd. Inmiddels is het roer overgenomen door zijn jongste zoon Jürgen Hogrefe (1960).

Hogrefe is een echt familiebedrijf, met een focus op de lange termijn en kwalitatief goede publicaties. Iedere Hogrefe-vestiging is een aparte BV met eigen lokale publicaties, maar waar mogelijk werken we samen aan internationale projecten. Voorbeelden zijn de SON-R 6-40, SON-R 2-8 en IDS-2, die in meerdere landen tegelijk werden ontwikkeld. Een belangrijk deel van onze tests wordt in heel Europa uitgegeven en is daardoor in vele talen beschikbaar.


Coaching
Consultancy
VK+ & de p3
Vragenlijst over veerkracht en palliatieve

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan