Contact Website

Adres

Bisonspoor 3002 3605 LT Maarssen

GPS

52.1347392, 5.0290992

Telefoon

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

30222002


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

MyDailyLifestyle

Meer Werkwaarde met een gezondere leefstijl

Een gezondere leefstijl zorgt voor een werkomgeving waarin iedereen zich fijner voelt en beter presteert. Dat levert werkwaarde op: lager ziekteverzuim, gezondere medewerkers, meer werkplezier, duurzame inzetbaarheid en minder kosten op de korte én lange termijn.
Wij zijn MyDailyLifestyle, professionals die zich inzetten voor het belangrijkste kapitaal van een onderneming: mensen. Al meer dan 10 jaar leveren wij het bewijs dat dit werkwaarde oplevert. Werkwaarde is dat elke investering in een gezondere leefstijl van medewerkers binnen een jaar gezonder rendement oplevert. Werkwaarde is de optelsom van: gezondere medewerkers, betere prestaties en minder kosten.

Onze bijdrage aan duurzame inzetbaarheid 
We bedrijven de regie te helpen nemen op een gezondere leefstijl voor medewerkers. Het zorgt dat de bedrijfscultuur bij onze opdrachtgevers verandert naar ‘gezonder’. Dat doen we met de allerbeste coaches en met state-of-the-art programma’s, workshops en trainingen. Dat is onze persoonlijke begeleiding die medewerkers helpt zelf regie te nemen op gezonder leven. We zetten in op 6 domeinen: voeding, bewegen, slapen, ontspannen, roken en alcoholgebruik. En elke kleine aanpassing op deze domeinen maakt meteen een groot verschil in meer werkwaarde. Dat bewijzen we u. Elk kwartaal weer, fact-based, op 1 A4’tje.

 


Coaching
Health Check

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan