Contact Website

Adres

Van Heuven Goedhartlaan 935 1181 LD Amstelveen

GPS

52.3119849, 4.8714614

Telefoon

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

67450407


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Meijers Vitaal

Meijers Vitaal gelooft in totaaloverzicht. Wij realiseren vanuit één loket maximale grip op de kosten van verzuim, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid. Zo helpen wij u bij het realiseren van maximale inzetbaarheid en arbeidsproductiviteit van (ex)werknemers. Ook door (wettelijke) regelingen optimaal te benutten. Praktisch en pragmatisch. Want het draait om oplossingen.

Hierbij hebben we altijd oog voor de mens en de financiën.

Organisatie
Met een passie voor inzetbaarheid ondernemen wij vanuit het hart. De activiteiten van Meijers Verzuim & WIA Support voeren wij uit in een aparte entiteit, los van Meijers Assurantiën. Ongeacht waar u verzekerd bent, het UWV of private verzekeraar, heeft u baat bij onze inzet. Het bevorderen van werkvermogen en het verlagen van financiële risico’s voor werkgevers en werknemers is onze dagelijkse taak.

Meijers Vitaal is een initiatief van Meijers Verzuim & WIA Support en Arbobutler. Ons doel is om werknemers duurzaam inzetbaar te houden. Ook als er beperkingen zijn. Dit impliceert meer dan traditionele arbodienstverlening. Een visie op werkvermogen en een focus op inzetbaarheid tot aan de AOW leeftijd.

Meijers Vitaal is een dochter van Meijers Assurantiën. Heeft u verzuim, WIA- en/of pensioenpolissen afgesloten via Meijers Assurantiën? Dan kan Meijers Vitaal uw verzuim en WIA administratie richting verzekeraars organiseren. Ook kunnen wij WIA casemanagement werkzaamheden voor u uitvoeren.


Consultancy
NPDI

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan