Contact Website

Adres

Vogelpoel 3 7754NX

GPS

52.7236185, 6.7616432

Telefoon

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

65895436


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

No Nonsens HR Solutions

Wij ondersteunen organisaties bij HR vraagstukken, coachen leidinggevenden en helpen mensen die het lastig hebben in werksituaties.
Alles is erop gericht om optimaal gebruik te maken van de menselijke kracht in organisaties. Wij stimuleren, helpen, enthousiasmeren en moedigen aan. Positiviteit geeft kracht, dat is ons motto.
We doen onderzoek binnen organisaties om de huidige stand van zaken te meten via gevalideerde methodes van TNO. Op basis hiervan helpen we bij het opstellen van een gedragen plan van aanpak. En we kunnen ondersteunen bij het uitvoeren ervan.

Bij ons moet je zijn voor:

Tijdbesparing door ontzorging bij HR vraagstukken
Investeren in medewerkers is cruciaal en kost tijd. Door de leiding te coachen en te faciliteren ontzorgen wij en dat levert tijdsbesparing op. Wij kunnen ook ad interim inspringen als HR manager of HR adviseur

Behoud goede medewerkers (duurzame inzetbaarheid)
In deze tijd van krappe arbeidsmarkt is behoud van de medewerkers cruciaal. Wij richten ons op kennis & vaardigheden, vitaliteit, motivatie & betrokkenheid en persoonlijk leiderschap van medewerkers. Met andere woorden: Duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Wij trainen en coachen leidinggevenden en medewerkers daarin zodat ze hun eigen verantwoordelijkheid daarin kunnen nemen.

Begeleiding bij chronische ziekte in werksituaties
Werken is vaak een voorwaarde voor het herstelproces, nog meer dan herstel een voorwaarde om te kunnen werken. Door het inzetten van eigen ervaringsdeskundigheid helpen wij mensen met een chronische ziekte in werksituaties. Dit ondersteunt het herstelproces.

Klankbord voor directie/eigenaren en managers
Een directeur en/of eigenaar van een organisatie heeft een klankbord nodig, zeker als het gaat over hoe je omgaat met je medewerkers. En soms kan een externe je beter een spiegel voorhouden dan een collega. Wij beheersen deze rol als geen ander. We zijn eerlijk, direct en altijd opbouwend. We laten altijd de verantwoordelijkheid bij jou als directeur, zodat je weer verder kunt


Consultancy

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan