Contact Website

Adres

Zwetstraat 1 2515 VD Den Haag

GPS

52.0724189, 4.3265406

Telefoon

Organisatiegrootte

0-10 medewerkers

Kvk

54015197


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Ondernemerschap in Bedrijf

Continue verandering en disruptie is de nieuwe werkelijkheid en dat vraagt van alle organisaties en bedrijven om relevant te zijn en te blijven. Daarvoor moeten ze ondernemend zijn op alle niveaus en binnen alle afdelingen van de organisatie. Wij zijn er voor organisaties om hun ondernemend vermogen te ontdekken en te versterken, zodat ze relevant blijven voor de toekomst.

Er bestaan nog zeer weinig programma’s gericht op intern ondernemerschap. *Ondernemerschap in Bedrijf* is een samenwerkingsverband van experts die samen een traject hebben ontwikkeld om het ondernemend potentieel binnen organisaties te versterken. Daarbij staat de unieke wetenschappelijk gevalideerde scan centraal, waarmee intern ondernemerschap binnen een organisatie inzichtelijk wordt gemaakt. Met deze data gaan onze experts vervolgens binnen de organisatie aan de slag met praktische verbeterpunten.

Wat kun je van ons verwachten?
We zijn niet van de jarenlange trajecten, maar wel van een gedegen aanpak van het vraagstuk waarbij we jouw directie, management en medewerkers uitdagen, prikkelen en laten ervaren wat ondernemerschap is. We leggen geen nadruk op veranderen en ‘moeten’, maar we nodigen mensen uit om laagdrempelig te mogen ondernemen en leren binnen zijn of haar werkomgeving. Daardoor maken we mensen bewust van hun rol in het oppakken van de kansen en het weghalen van belemmeringen. Hierdoor kan intern ondernemerschap zich ontwikkelen én wordt je tevens een interessantere werkgever, want veel (jonge) werkzoekenden zoeken een dynamische werkomgeving. Daar gaan we samen voor zorgen!

 


Consultancy

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan