Contact Website

Adres

Hoofdweg 178 Rotterdam 3067 GJ

GPS

51.9472513, 4.5433274

Telefoon

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

20071621


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

ParaDIGMA Groep

ParaDIGMA groep is een innovatieve en trendsettende groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. Al onze labels werken vanuit dezelfde visie en overtuiging; het draait om mensenwerk. Wij denken creatief en kijken anders naar uw organisatie. Dit doen wij Proactief, eerlijk en kritisch. Durf te veranderen!

Onze aanpak kenmerkt zich als mensgericht, de-medicaliserend, vakbekwaam, uiterst gedreven, flexibel maar bovenal resultaatgericht. Omdat geen organisatie of mens hetzelfde is en zowel de markt als uw organisatie voortdurend veranderen, zijn onze diensten altijd op maat en flexibel! Daardoor zijn wij in staat steeds op uw actuele behoeften in te spelen en oplossingen te bieden.
Wat uw vraagstelling ook is, wij regelen het!

Wat betekent paraDIGMA?
Een paradigma is een samenhangend stelsel van modellen en theorieën waarbinnen de werkelijkheid beschreven wordt. Middels nieuwe inzichten, onderzoeken, modellen en theorieën kan een nieuw paradigma worden geschapen. Dit wordt een paradigma-shift genoemd, oftewel een revolutie in de wetenschap.

“Galileo Galileï schiep met zijn theorie dat de zon niet om de aarde draait maar andersom, een nieuw paradigma.”

Waar staat paraDIGMA groep voor?
DIGMA staat voor Duurzame Inzetbaarheid & GezondheidsManagement. Para staat voor de samenhang hierin.

In het dagelijks leven spelen paradigma’s een grote rol in hoe we de wereld zien, hoe we situaties beoordelen en hoe we daarmee om gaan. Dit leidt niet altijd tot succes. Misschien klopt dan je paradigma niet. Om wél succesvol te zijn is er in onze ogen maar één advies: Durf te veranderen! Met andere woorden een paraDIGMA-shift. Wij ondersteunen u hierbij en durven ons te committeren aan resultaat!

Tot onze klantenkring behoren gerenommeerde en aansprekende namen, actief in diverse sectoren en zowel werkzaam in het grootbedrijf als in het MKB. U kunt ons altijd vragen om gerichte referenties!

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.


Arbodiensten
Coaching
Consultancy
E-learning
Health Check
Loopbaan
NPDI
Re-integratie

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan