Contact Website

Adres

Javastraat 68 6524 MG Nijmegen

GPS

51.8360783, 5.8605997

Organisatiegrootte

0-10 medewerkers

Kvk

55687180


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

PUUR.nu

Herken je het, dat van alles wordt gedaan dat niet de kern raakt? Van jezelf of jullie bedrijf.
Wat speelt er nu echt? Puur.nu maakt de onderstroom zichtbaar en legt daarmee nieuwe verbindingen tussen mensen. Zo bouwen wij samen met jullie aan solide organisatieontwikkeling. Onze oplossingen versterken projectdesign, innovatie, ondernemerschap en management.
Ook creëren we bijzondere projecten als antwoord op organisatie-overstijgende vraagstukken; bijvoorbeeld in de arbeidsmarkt of de zorg. Puur.nu is een eigenzinnig bureau met een diepgang die jullie verder brengt. We geloven dat goede investering in medewerkers en relaties meer daadkracht en werkgeluk oplevert.

Puur.nu is in 2007 opgericht. Bij Puur.nu handelen we vanuit de overtuiging dat iedereen talent heeft en dit wil inzetten. Daarom vinden we het belangrijk dat ieders talent wordt gekend en benut. Dat eenieder wordt gezien en erbij hoort. Plezier in ons werk en onze samenwerkingen, dat vinden wij belangrijk. Doen wat je leuk vindt, daar word je goed in en vice versa. Dat plezier geeft onze medewerkers de drive om altijd tot het uiterste te gaan. Wij geloven dat door dit enthousiasme de mooiste samenwerkingen tot stand komen. We werken met een vast team en met een netwerk aan professionals.

 


Coaching
Consultancy
NPDI

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan