Contact Website

Adres

Storkstraat 28 3833 LB Leusden

GPS

52.145235, 5.4234346

Telefoon

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

63585359


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Rienks

Alles wat wij doen staat in het teken van gezondheid
In balans zijn. Tussen lichaam en geest. Tussen je goed voelen en beter presteren. Gezonde medewerkers zorgen voor gezonde bedrijven. Daarmee wordt gezondheid een managementinstrument van betekenis.

Wij zetten al onze kracht in om voor bedrijven optimale condities te creëren voor een duurzaam gezondheidsbeleid. Daarbij zijn we zeer vasthoudend en prestatiegericht. Houden we van korte lijnen en gaan we direct op ons doel af. Of het nu gaat om het ontwikkelen van mensen of het verlagen van kosten. Met onze specialisten brengt u uw HR-beleid naar een hoger niveau. Dat is uw winst. We zijn het meest van waarde, wanneer we medewerkers gezond houden. En we samen nadenken over een veilig en prettig leef- en werkklimaat. Op ons allerscherpst zijn we, als het gaat om verzuim. Beleid maken op basis van feiten. Hierbij is onze dienstverlening er op gericht om medewerkers op een duurzame wijze te re-integreren. Wij vinden én behouden de topvorm van medewerkers. En daarmee voor bedrijven.

Rienks is een middelgrote, landelijke arbodienst
Wij zijn niet een van de grootste arbodiensten. Toch groeien we hard. Daarbij zorgen we er goed voor dat we elkaar wel allemaal kennen. Zodat we elkaar snel kunnen vinden en de onderlinge lijntjes kort zijn. Wij werken niet met een standaard aanpak, maar creëren meerwaarde door maatwerk. Onze persoonlijke en directe stijl werkt prettig en leidt snel tot resultaat. Wij zijn geïnteresseerd in u en uw bedrijf. En natuurlijk in uw medewerkers. Het liefst werken wij bij u op locatie. En ondersteunen uw HR-medewerkers en leidinggevenden. Een goed risicobeleid is wettelijk verplicht. Als werkgever draagt u zorg voor een gezonde werkomgeving. Niemand mag ziek worden van zijn werk. Het is ons werk om samen met u uw medewerkers te beschermen. Bovendien laat een goed risicobeleid, naast risico’s en bedreigingen, ook zien waar kansen liggen. En dat levert u geld op.

Als specialisten van Rienks zijn wij gecertificeerd, gediplomeerd of geregistreerd. Wij hebben regelmatig nascholing. Zo blijven we op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Ook op het gebied van wettelijke kaders. Dat vinden wij belangrijk.


Arbodiensten
Coaching

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan