Contact Website

Adres

Debbemeerstraat 25 Hoofddorp

GPS

52.3134516, 4.698437

Telefoon

Organisatiegrootte

10-100 medewerkers

Kvk

58893369


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Simple Check

Simple Check is uw partner voor een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Zo zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van Preventief Medisch Onderzoek bij u op locatie, binnen 30 minuten door een deskundig health check team. Door middel van dit onderzoek bieden wij inzicht in zowel de fysieke als mentale gezondheid van medewerkers. Daarnaast creëren we bewustwording rondom een gezonde leefstijl én ondersteunen wij de mogelijke vervolgstappen die nodig zijn om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te waarborgen.

Dit alles wordt digitaal ondersteund. In een speciaal ontwikkelt portaal krijgen alle medewerkers, via een uiterst beveiligd en persoonlijk health dashboard, inzicht in zijn of haar fysieke en mentale gezondheid. Dit ‘duurzaam-inzetbaarheidsportaal’ biedt de werknemer een mogelijkheid om gericht en gemotiveerd te werken aan een gezonde leefstijl. Tevens maken wij een uitgebreide -anonieme- groepsrapportage om helder inzicht te krijgen in welke behoeftes en zijn op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Dit biedt de werkgever en/of HRM de mogelijkheid om hierin te faciliteren middels -op maat gemaakte- interventies en content gericht op duurzame inzetbaarheid.

Gezonde mensen halen meer uit zichzelf, zijn doelgerichter, zichtbaar beter in balans en zowel zakelijk als privé succesvoller. Voor de continuïteit van organisaties is vitaliteit daarom van groot belang. Het is de basis voor een duurzaam HR-beleid. Met als resultaat; verhoogde productiviteit, betere prestaties en langdurige inzetbaarheid. Simple Check is hierin de inspiratiebron voor heel werkend Nederland.


Coaching
Communicatie
Health Check

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan