Contact Website

Adres

Oranjestraat 62 7451CD Holten

GPS

52.2790204, 6.4287952

Telefoon

Organisatiegrootte

0-10 medewerkers

Kvk

52477118


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Vitanique

Vitanique is je partner voor vitaal personeelsmanagement.

Als arbeider adviseur, trainer en coach is Vitanique je partner in business alias persoonlijke coach om de boel in beweging te krijgen. Op het snijvlak van mens en arbeid; als het gaat om preventie, verzuim, vitaliteit of duurzame inzetbaarheid van jou en je medewerkers. We onderzoeken én doen wat er nodig is om jou en jouw menselijk kapitaal flexibel en inzetbaar te houden in deze tijd maar zeker ook in de toekomst. Vitanique heeft de overtuiging dat samenwerken start met wederzijds vertrouwen. Niet alleen tussen ons maar ook tussen jou en je collega’s. Bouwen aan eigenaarschap! Met altijd de focus op Autonomie, Binding en Competenties is Vitanique breed inzetbaar; zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Goed werkgeverschap & goed werknemerschap?
Dat vraagt om leiderschap! Vitanique helpt je bij persoonlijke en professionele groei d.m.v. maatwerkoplossingen. Dit zijn programma’s, projecten, workshops en coachsessies op het gebied van de inzetbaarheid thema’s: Vitaliteit & Gezondheid, Werk & Privébalans, Kennis & Ontwikkeling en Cultuur & Leiderschap.
Motto: “Wijk af, spring op, dans door.”
Mijn naam is Daphne Schipper, aangenaam! Leuk dat je geïnteresseerd bent. Mensen kennen mij als een bevlogen, inspirerende en betrokken adviseur & coach. Open, nuchter en met twee benen aan de grond werk ik oplossingsgericht met het doel voor ogen. Ik begeef me graag op het snijvlak van mens en werk in diverse branches. Mijn passie ligt in de realisatie van oplossingen op basis van klantbehoefte(n).
Zullen we kennismaken?

Coaching
Consultancy
NPDI

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan