Contact Website

Adres

Ten Katestraat 33 2032 ZM Haarlem

GPS

52.3766662, 4.6555659

Telefoon

Organisatiegrootte

0-10 medewerkers

Kvk

72549777


Bedrijfsgegevens aanpassen? Klik hier

Vivic

VIVIC is een Werkdesign Lab. Wij combineren onderzoek (van onszelf en van anderen) met design-denken en ontwikkelen methoden om het dagelijks werk een betere ervaring te maken. Minder stressvol, minder saai. Hierbij passen we onder andere game design principes toe. Goed ontworpen werk leidt tot bevlogenheid.

Hiertoe ontwikkelen wij nieuwe kennis en tools voor trainers, adviseurs en coaches op dit gebied. Dit doen wij in de vorm van trainingscontent, innovatieve en kort-cyclische meetinstrumenten om de dagelijkse schommelingen in de werkbeleving in kaart te brengen, en work hacks die op basis van verschillende design-technieken helpen om knelpunten in deze werkbeleving op te lossen. Zodat je mensen kunt helpen weer lekker in een flow te komen en meer vat te krijgen op hun eigen energie.

Wij dragen bij aan duurzame inzetbaarheid in binnen- en buitenland door nieuwe kennis te ontwikkelen en deze te delen.

Wij zijn er van overtuigd dat werk in de toekomst vooral wordt gezien als een geweldige, positieve ervaring, zoals een goeie game. We noemen Vivic het werkdesign lab, waar we onderzoek doen en methoden ontwikkelen om deze toekomst mogelijk te maken. In zo’n toekomst wint iedereen, want een optimale werkbeleving levert de beste werkresultaten op.

 


Consultancy
E-learning
Opleiding

Informatie ontvangen?

Spreekt deze organisatie je aan? Dan is het mogelijk om informatie aan te vragen via dit formulier.

Beschrijf je wensen zo duidelijk en goed mogelijk. Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgepakt.

    Ook zichtbaar met jouw organisatie? Meld je aan